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【3min‪】SUNDAY NEWS☼3 MAJOR ENVIRONMENTAL BENEFITS OF A VEGAN DIET

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Following a vegan diet doesn’t exempt you from recycling or carrying a reusable water bottle, 

but it does have significant environmental benefits. 

In 2018, 

an Oxford University study 

declared that eating a plant-based diet is 

the “single biggest way” 

an individual can reduce their environmental footprint.

Here are 3 major environmental benefits of a vegan diet to think about.  

1. Reduce greenhouse gas emissions

in today’s modern world of conveniences it’s impossible not to contribute some greenhouse gasses, but that doesn’t mean we shouldn’t try to limit our impact, particularly when going vegan can make such a tremendous and positive difference. 

2. Reduce land use

127.4 million acres of the contiguous US land are used to grow food for livestock whereas only 77.3 million acres grow the food humans actually eat. There is a finite amount of land on Earth, and the most efficient way to work with what we have is to grow plants instead of animals. 

3. Save water

Dana Hunnes at UCLA Sustainability claims that a plant-based diet can cut one’s water consumption by up to 50 percent. This isn’t an excuse to leave the faucet running while you brush your teeth, but being vegan saves water in a major way. 

This article is republished from VegNews.

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《words/phrases》

exempt
not having to obey a rule or to do something that is usually necessary.
⭐︎(義務などを人・物・事に)免除する:規則に従わなくてもよい、あるいは通常必要なことをしなくてもよいこと
whereas
in contrast or comparison with the fact that.
⭐︎一方:事実を対比して、または比較して
faucet
a device that controls the flow of liquid, esp. water, out of a pipe.
⭐︎蛇口:パイプから出る液体、特に水の流れを制御する装置

ービーガンダイエットによる3つの大きな環境的メリットー

ヴィーガン食を続けても、リサイクルや再利用可能な水筒の携帯が免除されるわけではありませんが、環境面で大きな利点があります。2018年、オックスフォード大学の研究では、植物性食品を食べることは、個人が環境フットプリントを削減できる「唯一最大の方法」であると宣言しています。

ここでは、ビーガン食がもたらす環境面での3大メリットについて考えてみましょう。  

1. 温室効果ガスの排出を削減する

便利な現代社会では、温室効果ガスを排出しないことは不可能ですが、だからといって、私たちの影響を抑える努力をしないわけにはいきません。 
特に植物由来の食事をとることで、大きなポジティブな違いをうむことができます。

2. 土地の使用量を減らす

アメリカの隣接する土地の1億2740万エーカーが家畜用の食料の栽培に使われているのに対し、人間が実際に食べる食料の栽培は7730万エーカーに過ぎません。地球上の土地には限りがあり、今ある土地で最も効率的に働く方法は、動物の代わりに植物を育てることです。 

3. 水を節約する
UCLAサステナビリティのDana Hunnesは、植物ベースの食事は水の消費量を最大50%削減できると主張しています。これは、歯を磨くときに蛇口を開きっぱなしにする言い訳にはならないが、ヴィーガンになることで大きな節水ができる。 

この記事はVegNewsに掲載されたものです。

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ーWE ARE CULTURAL PROGRESS ー
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