小林 寿春

小林 寿春

記事一覧

kobayashi.toshiharu

四谷 北島シェフから戴きました。 いつもありがとうございます。 We had a matsutake mushroom of the first cargo of the year. from Yotsuya Kitajima Chef. I’m…

小林 寿春
8年前
1

西新宿KABUTO

Petit pain champignon. Haruyutaka& Whole wheat flour Hokkaido bread flour #homemade #kobayashi #toshiharu 【instagram】 @kobayashi.toshiharu1966 https:…

小林 寿春
8年前
2

西新宿KABUTO

Barrel Draft Sparkling Sake Would you like more ? KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan. TEL 03 6908 9651 #toshiharu #…

小林 寿春
8年前
1

西新宿KABUTO

Carefully baked Peking duck Add Homemade sweet bean sauce #homemade instagram】 @kobayashi.toshiharu1966 https://instagram.com/p/BA4qvzvCy-T/

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan. TEL 03 6908 9651 #和カフェ #西新宿 #kabuto #パスタ #パンケーキ #nishisinjuku #party

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan. TEL 03 6908 9651 #和カフェ #西新宿 #kabuto #パスタ #パンケーキ #nishisinjuku #party

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan. TEL 03 6908 9651 〒160-0023 東京都新宿区西新宿8-16-2 新宿グラウンドウィング205 …

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

Seasonal Strawberry tart. KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan. TEL 03 6908 9651 homemade<span>#toshiharu #kobayashi #和

小林 寿春
8年前
1

西新宿8丁目KABUTO

Hakushu highball, Hakushū (now part of Hokuto), in the Yamanashi Prefecture, Chūbu region, Japan. KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.…

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

Hakushu highball, Hakushū (now part of Hokuto), in the Yamanashi Prefecture, Chūbu region, Japan. #和カフェ #西新宿 #kabuto #パスタ #パンケーキ #nishis

小林 寿春
8年前
2

西新宿8丁目KABUTO

Hakushu highball, Hakushū (now part of Hokuto), in the Yamanashi Prefecture, Chūbu region, Japan. #和カフェ #西新宿 #kabuto #パスタ #パンケーキ #nishisi

小林 寿春
8年前
1

西新宿8丁目KABUTO

Roasted agnell with picked herbs plenty in the garden. Potatoes to grilled. so good, #homemade #toshiharu #kobayashi #kabuto

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

#Pain de campagne. #caputo #homemade #toshiharu #kobayashi #kabuto KABUTO 205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan. TEL 03 6908 9651 …

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

Sea urchin shotgun, Sea urchin. Water shield. consomme. Lily roots of cream. caviar. It was created Toshiharu kobayashi .

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

Stinco di Maiale Piemonte's Along with the Season of white asparagus.

小林 寿春
8年前

西新宿8丁目KABUTO

Burnt stone “CARTA FATA” It has entered into arroz negro. Grilled eel It was created Toshiharu kobayashi .

小林 寿春
8年前

kobayashi.toshiharu



四谷 北島シェフから戴きました。
いつもありがとうございます。

We had a matsutake mushroom of the first cargo of the year.
from Yotsuya Kitajima Chef.
I’m so grateful for what you’ve done.
Thank you very much.
Arigato:) Resta

もっとみる

西新宿KABUTO



Petit pain champignon.
Haruyutaka& Whole wheat flour
Hokkaido bread flour #homemade #kobayashi #toshiharu

【instagram】
@kobayashi.toshiharu1966
https://instagram.com/p/BA4qvzvCy-T/

西新宿KABUTO



Barrel Draft Sparkling Sake

Would you like more ?

KABUTO

205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan.

TEL 03 6908 9651
#toshiharu #kobayashi #kabuto

西新宿KABUTO



Carefully baked
Peking duck Add
Homemade sweet bean sauce #homemade

instagram】
@kobayashi.toshiharu1966
https://instagram.com/p/BA4qvzvCy-T/

西新宿8丁目KABUTO



KABUTO

205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan.

TEL 03 6908 9651

〒160-0023 東京都新宿区西新宿8-16-2 新宿グラウンドウィング205

TEL03-6908-9651
#和カフェ #西新宿 #kabuto #パスタ #パンケーキ #nishisinjuku

もっとみる

西新宿8丁目KABUTO



Hakushu highball,

Hakushū (now part of Hokuto), in the Yamanashi Prefecture, Chūbu region, Japan.
KABUTO

205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan.

TEL 03 6908 9651

西新宿8丁目KABUTO


#Pain de campagne. #caputo #homemade #toshiharu #kobayashi #kabuto
KABUTO

205Grand Wing8-16-2 Nishishinjuku Shinjuku-ku.Tokyo Japan.

TEL 03 6908 9651

〒160-0023 東京都新宿区西新宿8-16-2 新宿グラウンドウィング20

もっとみる

西新宿8丁目KABUTO



Sea urchin shotgun,

Sea urchin.
Water shield.
consomme.
Lily roots of cream.
caviar.
It was created
Toshiharu kobayashi .

西新宿8丁目KABUTO



Stinco di Maiale
Piemonte's Along with the
Season of white asparagus.

西新宿8丁目KABUTO



Burnt stone
“CARTA FATA” It has entered into
arroz negro. Grilled eel
It was created
Toshiharu kobayashi .