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SDGsな、洗双糖シロップ/Light brown sugar Syrup ~SDGs cooking

洗双糖シロップ/Light brown sugar Syrup

夏はアイスコーヒーに、かき氷に大活躍するシロップですが、冬にはほぼ使わなくなるシーズン調味料なので、必要な分だけ手作りして1シーズンで使い切りましょう。
The syrup is very useful for iced coffee, shaved ice and so on in the summer, but it is a seasoning that is rarely used in the winter, so make as much as you need and use it up in one season.

<材料>
洗双糖  200g
水    80g

洗双糖と水を小鍋にいれ、弱火で絶えずかき混ぜながら砂糖が溶けるまで煮る。粗熱がとれたら、こしきでアクを取り除きながらボトルにいれる。


<Ingredients>
200g          Light brown sugar
80g            Water   

Put the light brown sugar and water in a small pot and simmer over low heat while constantly mixing until the sugar dissolves.
Cool down, remove the scum using a strainer, and put it in a botl.

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