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〈 人参サラダ 〉卵黄酢みそディップ Egg Yolk Vinegar Miso Dip

[ 材料 2人前 ]
卵黄酢みそディップ 30g
②ポン酢 10g
③オイル 30g
④人参 1本
⑤醤油 数滴

[ 作り方 ]
❶①~③をボールにいれ泡だて器で確り混ぜ合わしドレッシングをつくります。
❷人参は縦5mm角のステック状に切ります。
❸フライパンにオイルをひき、❷の人参を炒めます。
❹人参がきつね色に炒まったら仕上げに数滴醤油をたらし器に並べ、ドレッシング掛けます。

[Ingredients for 2 people]
① 30 g of egg yolk vinegar miso dip
② 10 g of ponzu sauce
③ 30 g of oil
④ 1 carrot
⑤ a few drops of soy sauce

[How to make]
❶ Put ① to ③ in a bowl and mix well with a whisk to make a dressing. ❷Cut the carrot into 5mm square sticks.
❸Put oil in a frying pan and stir-fry the carrots from ❷.
❹ When the carrots are browned, place a few drops of soy sauce in a dripping bowl and sprinkle with dressing.

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