![見出し画像](https://assets.st-note.com/production/uploads/images/142167916/rectangle_large_type_2_bae4dd55089e8faa16cbf4d7da3816df.jpeg?width=1200)
やっぱり自分は福岡県民 2.27 Diary
福岡帰ってきてラーメン食べたい欲が爆発してる
今日は那珂にある雷蔵に行ってきた。
ここはザ豚骨のお店で
細麺にしっかりとした豚骨スープで
どんどんお腹にはいり
替え玉までしてしまった。
てか今、替え玉が150円とか200円のところあるけど
高く感じるわ
替え玉の相場は100円
最近ほんとにラーメンに行きすぎてる
2日前はShin shin
その数日前は波の音
またその前は塩原いってつ
塩気をもとめている
次はどのラーメン屋に行こうかな
I haven't been able to control my wish that eat ramen since I came back Fukuoka.
Today's I went to Rizou in Naka,Fukuoka.
The restaurant receive traditional Tonkotu ramen.
This ramen is rich Tonkotu sup and thin noodle.
I can't stop eating,and I add to order one more.
By the way,There are restaurants where kaedama is 150yen or 200 yen now.
I have feel like that is expensive.
I feel like that Kedama average price is 100yan.
Recentry, I often eat ramen.
Two days ago, I went to Shinshin
A few days ago,I went to Naminooto
before a day when I went to Namishibuki,I went to Shiobaru Ittetu.
I have might wanted to intake salt.
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?