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My partner's birthday part 1

The eve is a homemade dinner.

Eggplant caprese
Onion Gratin Soup


Pork saute with strawberry vinegar sauce


Seafood paella

Finally a birthday cake.
This is Gelateria Capri's gelato cake.
We are particular about the ingredients and it is very delicious.


I needed a little lighter food. The sourness of the sauce was too strong. the portion size is large The above is the point of reflection on cooking. Make use of my experience


The present is a picture I drew.
Title "Bling, Bling, Fish"
The concept is "a bright future awaits."

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前夜祭は手作り晩御飯

なすのカプレーゼ
オニオングラタンスープ
イチゴ酢ソースのポークソテー
シーフードパエリア

最後にバースデーケーキ。
これはジェラテリアカプリのジェラートケーキです。
素材にこだわってとても美味しいです。


もう少しあっさりした料理が必要だった。
ソースの酸味が強すぎた。
量が多すぎた


以上が料理の反省点です。
次に活かします。


プレゼントは私が描いた絵です。
タイトル「Bling, Bling, Fish」
コンセプトは「明るい未来が待っている」


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