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レモン・チーズケーキ/Lemon Cheese Cake

サッパリ味のレモンチーズケーキは、デザートに最高!

レモン・チーズケーキ


A:市販のグラハムパイクラスト 9インチの物を1つ


B:

*クリームチーズ 1パック(226g)

*グリークヨーグルト 200g

*砂糖 1/2カップ

*タマゴ 2個

*小麦粉 大さじ2

*バニラエッセンス 小さじ1

*レモンジュース 1/2個分

*レモンの皮 1/2個分


1.クリームチーズはボールに入れて室温でやわらかく。

2.砂糖とクリームチーズをクリーム状になるまで良く混ぜる。

3、タマゴ、小麦粉、バニラエッセンス、レモンジュースを入れて混ぜる。最後にグリークヨーグルトを入れ混ぜ合わせる。

4、パイクラストにBミックスを入れ、325F(160C)で40分、温度を300Fに下げて20分~30分。

***ケーキフィリングがひび割れないように低温で焼き上げるのがコツです。オーブンによって違いますので様子を見ながら時間、温度を調節してください!


Lemon Cheese Cake


Ingredients:For one 9 inch pie

A: One commercially available Graham pie crust 9 inch

B:

* Cream cheese 1 pack (226g)

* Greek yogurt 200g

* 1/2 cup of sugar

* 2 eggs

* 2 tablespoons of flour

* Vanilla extract 1 teaspoon

* 1/2 lemon juice

* 1/2 lemon zest


1. Put the cream cheese in a bowl and soften it at room temperature.

2. Mix sugar and cream cheese well until creamy.

3. Add egg, flour, vanilla essence and lemon juice and mix. Finally, add Greek yogurt and mix.

4. Put the mixture in the pie crust, 40 minutes at 325F (160C), lower the temperature to 300F for 20-30 minutes.

*** Bake at a low temperature so that the cake filling does not crack. Temperture will be depends on the oven, so please adjust the time and temperature.

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