ガリシア産牛肉を詰めたクロウコーンパイ
Ingredientes:
Para a masa: ● 350 gr de fariña de millo corvo ● 225 gr de fariña de trigo ● 9 gr de lévedo fresco ● ½ litro de auga ● Aceite de oliva ● Sal
Para o recheo: ● 600 gr. de carne de tenreira galega ● 1 chourizo ● 1 pemento vermello ● 1 cebola ● 3 dentes de allo ● 1 culleriña de pemento doce ● ½ vaso de viño branco ● 1 ovo ● Sal ● Aceite de oliva
(材料:生地の場合:●350グラムのクローコーンフラワー●225グラムの小麦粉●9グラムのフレッシュイースト●1/2リットルの水●オリーブオイル●塩
充填用:●600グラム。ガリシアビーフの●チョリソ1個●赤唐辛子1個●玉ねぎ1個●クローブニンニク3個●ピーマン小さじ1●白ワイン1/2杯●卵1個●塩●オリーブオイル)
Elaboración:
Para a empanada de millo corvo de hoxe, precisamos mesturar as fariñas cun pouco de lévedo, medio litro de auga e sal. Metemos un chourizo ao forno durante 30 minutos a 180 graos. Nunha tarteira rustrimos as verduras, salpementamos e engadimos a tenreira galega previamente salteada. Incorporamos o pemento doce e o viño e cociñamos durante 7 minutos. Montamos a empanada coa zaragallada e o chourizo en po. Pintamos cun ovo batido, enfornamos durante 40 minutos a 200 graos. Empratamos e listo para comer…!!!
(詳細:今日のクローコーンパイの場合、小麦粉を少量の酵母、0.5リットルの水と塩と混ぜる必要があります。チョリソーを180度で30分オーブンに入れます。鍋で野菜を炒め、塩こしょうで味付けし、前に炒めたガリシア牛肉を加えます。ピーマンとワインを入れて7分煮ました。パイをザラガラダとチョリソパウダーで組み立てます。溶き卵を塗り、200度で40分焼きました。私たちは以前、食べる準備ができていました…!!!)
今日のGoogle翻訳さん仕事してねぇなw まぁ…これはあくまでもテレビ番組なんでまずは見てください。
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?