☕おはようございます🥗
Bean sprouts (dou miao) are young pea plants. In its home country of China, the young leaves and stem tips of large-grown peas are picked and used as a luxury ingredient in Chinese cuisine, but in the Japanese market, peas are mainly grown in the form of sprouts that have been grown using hydroponics. , or cut and sold [3]. It has a unique flavor and is characterized by being rich in vitamins including β-carotene [3]. The English name is Snow peas leaf [3]. The scientific name is Pisum sativum L.
もやし (豆苗) は若いエンドウ豆の植物です。本国の中国では、大きく育ったエンドウ豆の若葉や茎の先端を摘み取って中華料理の高級食材として使用されますが、日本の市場ではエンドウ豆は主に、エンドウ豆を使用して栽培された新芽の状態で栽培されています。水耕栽培。 、またはカットして販売されます[3]。独特の風味があり、β-カロテンなどのビタミンが豊富に含まれているのが特徴です[3]。英名はスノーピースリーフ[3]。学名はPisum sativum L.
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?