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Satay Kajang~satay発祥の地

Kajangに行ってきた。
satayレストランへ
ビーフ(daging)やチキン(ayam)以外にも、心臓(Hati)
とか、ラビット、魚(ikan)もある。
でも、やっぱり、チキン(ayam)
たれが、めちゃくちゃ大きなボールに入って出てきた。
色も違う。灰色?
横に赤いチリ(唐辛子)のボール。。。
あっ、混ぜるのか?
混ぜたらいつもの色になった。
やっぱり美味しい。

Satay Kajang

The birth-place of satay
I went to Kajang,satay restaurant.
There were many kinds of satay, not only ayam and daging but also Heart,
rabbit and fish.
But ayam is the best all the time.
He served a sauce in a big bowl.
Colour is different.
Gray?
He put chili bowl next to it.
Oh I see, mix?
Hunnn…It became usual colour, oklah.
Delicious!!!

(*I wrote it around in 2011.)




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