見出し画像

キャベツと子牛のパイ

Ingredientes:

1 repolo, 300 grs. de tenreira picada, 1 dente de allo, 2 tomates, 1 chourizo crioulo, 1 cunca de caldo de carne ou auga, 3 ovos, 2 bases de masa de empanada. Queixo San Simón da costa.

(材料:

キャベツ1個、300グラム 牛肉のみじん切り、にんにく1片、トマト2個、クレオールソーセージ1個、肉または水スープ1カップ、卵3個、パイ生地2個。海岸産のサンシモンチーズ。)

Elaboración:

NUnha tarteira rustrimos o crioulo, a carne e o allo. Salpementamos. Incorporamos o tomate de cocemos a lume forte 3 minutos máis. Engadimos o repolo e o caldo. Tapamos e deixamos cocer. MOntamos a empanada co repolo e o queixo. Pintámola con ovo batido e enfornámola 45 minutos a 180 graos. Empratamos e listo para comer!

(詳細:

鍋で、クレオール、肉、にんにくを炒めます。味付けしました。調理したトマトを強火でさらに3分間加えます。キャベツとスープを加えます。ふたをして調理します。キャベツとチーズでパイを泡立てました。溶き卵で塗り、180度で45分焼きます。私たちは以前、食べる準備ができていました!)

Hoxe Rafa Durán visitará Mandaio, A Coruña, a Chema Hernández, o propietario e agricultor de La Huerta de Antía, quen nos falará do produto estrela de hoxe: o repolo.

(今日、ラファ・デュランはマンダイオ、ア・コルーニャ、ラ・ウエルタ・デ・アンティアのオーナー兼農家であるケマ・エルナンデスを訪問し、今日の主力製品であるキャベツについて話します。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?