見出し画像

スモークサーモン寿司

Sushi de salmón afumado

Ingredientes:

Salmón afumado, 6 follas de alga nori, 500 grs. de arroz, aguacate, 1 cenoria, sementes de sésamo, 1 cogombro, pasta de wasabi, ovas de peixe en conserva, medio limón e xenxibre. Envinagrado para o sushi: 5 culleradas de vinagre de arroz, 2 culleradas de azucre, 1 cullerada de sal.

(材料:

スモークサーモン、海苔6枚、500グラム。ご飯、アボカド、にんじん1個、ごま、きゅうり1個、わさびペースト、魚の缶詰卵、レモン半分、生姜。寿司用酢:米酢大さじ5、砂糖大さじ2、塩大さじ1。)

Elaboración:

Lavamos ben o arroz quitando o amidón. Cocemos unha parte do arroz con unha e media de auga durante 12 minutos, deixando repousar 5 minutos coa pota tapada. Facemos o envinagrado mesturando ben os ingredientes e engadímolo ao arroz, preparamos o salmón e as verduras. Montamos o sushi e listo para comer!

(材料:

スモークサーモン、海苔6枚、500グラム。ご飯、アボカド、にんじん1個、ごま、きゅうり1個、わさびペースト、魚の缶詰卵、レモン半分、生姜。寿司用酢:米酢大さじ5、砂糖大さじ2、塩大さじ1。)

Hoxe Rafa Durán visitará en Vigo, a Carolina Rivera, a propietaria de The Salmon Market, quen nos falará do produto estrela de hoxe: o salmón afumado.

(今日、ラファ・デュランは、サーモンマーケットのオーナーであるカロリーナリベラのビーゴを訪れ、今日の主力製品であるスモークサーモンについて教えてくれます。)

スシですよ!スシ!

ジャパンの伝統!

(`・ω・´)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?