見出し画像

職人技のグラノーラクッキーとヨーグルトを添えた焼き梨

Ingredientes:

• GRANOLA ARTESÁ • 1 IOGUR GREGO • 1 IOGUR DE VAINILLA • 2 CULLERADAS DE MEL • MENTA FRESCA PARA AS PERAS AO FORNO: • 4 PERAS CONFERENCIA • ZUME DE MEDIO LIMÓN • 1 CULLERADIÑA DE CANELA EN PO • 2 CULLERADAS DE AZUCRE MORENO. PARA AS GALLETAS DE GRANOLA: • 100 GR DE FARIÑA DE TRIGO • 50 GR DE FARIÑA DE CASTAÑA • 75 GR DE FARIÑA DE ESPELTA • 200 GR DE MANTEIGA • 170 GR DE PANELA • 1 CULLERADIÑA DE SAL • 1 CULLERIÑA DE AZUCRE DE VAINILLA • 1 CULLERIÑA DE BICARBONATO • 2 OVOS • 300 GR DE GRANOLA ARTESÁ

(材料:

•ARTISANGRANOLA•1ギリシャヨーグルト•1バニラヨーグルト•2スプーンのハニー•焼き梨のフレッシュミント:•4コンファレンスナシ•ハーフレモンジュース•1スプーンのシナモンパウダー•2スプーンの砂糖 グラノラクーキーの場合:•100GRの小麦粉•50GRのチェストナッツ粉•75GRのスペルト小麦•200GRのバター•170GRのパネル•小さじ1杯の塩•1スプーンのバニラシュガー•1スプーンのビカルボネート•2卵•300GRのARTISANGRANOLA)

Elaboración:

Mesturamos as peras co limón, a canela e o azucre. Enfornámolas media hora a 180 graos. Nun cunco mesturamos a manteiga cos azucres, engadimos os ovos, as fariñas peneiradas, o sal e o bicarbonato. Mesturamos ben e incorporamos a granola. Facemos as galletas e enfornamos 15 minutos a 210 graos. Empratamos co oigur, a pera co almibre, a galleta, o mel, a menta fresca e listo para comer...!!!

O noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Lalín a José Ramón Vilela, o propietario da empresa Do Gaiteiro, quen nos falará do produto estela do programa de hoxe: a granola artesá.

(詳細:

梨にレモン、シナモン、砂糖を混ぜます。180度で30分焼きます。ボウルにバターと砂糖を混ぜ、卵、ふるいにかけた小麦粉、塩、重曹を加えます。よく混ぜてグラノーラを加えます。クッキーを作り、210度で15分焼きます。牡蠣、洋ナシとシロップ、ビスケット、はちみつ、フレッシュミントを使って、すぐに食べられます... !!!

レポーターのラファ・デュランが、ド・ガイテイロ社のオーナーであるラリンのホセ・ラモン・ビレラを訪問し、今日のプログラムの主力製品である職人技のグラノーラについて説明します。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?