見出し画像

イスラーム伝統医学の処方箋58 スパイスの四液質分類

画像1

慈悲あまねく慈愛深きアッラーの御名によって

画像2

おぉ、アッラーよ!祝福くださいムハンマド様を
そして彼の御一門の人々を
そして彼らの救済を近づけてください

処方箋58
スパイスの四液質分類

画像3

タイム:熱・乾
ローズマリー:熱・乾
ウイキョウ:熱・乾
オレガノ:熱・乾
ナツメグ:熱・乾
マスタード:熱・非常に乾
シナモン:熱・乾
赤唐辛子:非常に熱:乾
ウコン(ターメリック):熱・乾
サフラン:熱・乾
生姜:非常に熱:乾
Trachyspermum(زنیان):熱・乾
緑クミン:非常に熱:乾
黒クミン:非常に熱:乾
スマック(سماق):・乾
カルダモン:熱:非常に乾
チョウジ(クローブ):非常に熱:乾
Heracleum persicum (گلپر) :熱:乾
ニオイクロタネソウ:熱:乾
アニス:熱:乾

典拠
――――――――――――――――――
🍎نکته طبی🍎

✅مزاج ادویه جات✅

👈آویشن: گرم و خشک
👈اکلیل کوهی: گرم و خشک
👈بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
👈پونه کوهی: گرم و خشک
👈جوز هندی: گرم و خشک
👈خَردَل: گرم و خیلی خشک
👈دارچین: گرم و خشک
👈فلفل قرمز🌶: خیلی گرم و خشک
👈زردچوبه: گرم و خشک
👈زعفران: گرم و خشک
👈زنجبیل: خیلی گرم و خشک
👈زنیان: گرم و خشک
👈زیره سبز: خیلی گرم و خشک
👈زیره سیاه: خیلی گرم و خشک
👈فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک
👈سماق: سرد و خشک
👈هل: گرم و خیلی خشک
👈میخک: خیلی گرم و خشک
👈گلپر: گرم و خشک
👈سیاهدانه: گرم و خشک
👈انیسون: گرم و خشک

👇👇👇
✔️ @Nokatenabb

ここから先は

0字

¥ 313

いただいたサポートで、日本人のイスラーム研究を応援します!