見出し画像

my favorite lunch in Summer season☀️

Fully-packed green salad bowl!
This style of lunch used to be my regular when I was in Canada.( No natto)
Really miss Canada, from bottom of my heart.

蒸し暑くてすでに死にそうなのでお昼はドーンとサラダ🥗カナダ でひたすら食べてたスタイル。
ボウルの大きさにびっくりされてました😳
このボウルはそこまで大きくありません😆

(納豆はたまのごちそうやったけど...)

zucchini , grape tomatoes,iceberg lettuce from food coop’s CSA BOX, arugula & mustard greens from my garden, DIY natto (nonGMO, chemical free, domestic soy), toasted &crushed nuts , sesame& wild sesame.
Sprinkled additional a pinch of dried wakame & hijiki after took this pic.

ズッキーニ、プチトマト、レタス、青ネギはコープ自然派の無(省)農薬野菜, ルッコラ&マスタードグリーンはお庭から。自家製納豆(国産無農薬)とミックスナッツ、ゴマとエゴマ、ドライわかめとひじきもパラっとかけました😆



#foodforest #permaculture #naturalfarming #家庭菜園 #フードフォレスト #パーマカルチャー #あおいとり企画


この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?