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Vino Bianco2019/ Malauva

March 13th 2021 (the day is new moon)
Vino Bianco2019/ Malauva
Day 1
Fragrance very closed but it will be good condition soon. Tasting feels like orange peels and little bit tannins(good meaning) finally. This is maceration and it has little bit tannins but tasting is very clear and bright images.(feel like soaking in sunlight!)
Day 2
Fragrance opened, it feels like kumquat jam and mango and little bit oregano. It improves my appetite!
Tasting is condensed fruity (like a various citrus)but don’t have strong tannins.

I think we had better not open it now.(maybe after 3-4 months) It is not so far from good conditions.(my consideration)

This winery export to Co., Ltd. o’ltre in Japan.
It was tasty and good wine. Grazie!!

2021年3月13日(土) この日は新月
1日目
香りはとても閉じていて特に感じるものがなかった。だけれども、期待の持てるものは感じる。味わいはオレンジピール、それに伴い皮のような渋み、タンニンも最後に少しだけある。(良いタンニン) マセレーションのワインは飲みごたえのある重さがあるものが多い中、このワインの印象は明るくてクリアなイメージ、太陽に浴びてるようなそんなイメージを持った。
2日目
香りは開いた!金柑の甘露煮やマンゴーの香り、そしてオレガノがふんわり来る。食欲が湧くような唾液の出る香りが広がっていく。
飲むと夏みかんや八朔、ぽんかん、少し緑のみかん、とにかく様々な柑橘が凝縮された感じ、かと言ってタンニンが強くなりすぎることのない凝縮感を味わえる。

個人的には、あと数ヶ月寝かせてから飲んだ方がもっと膨よかなものが出てくると思う。
凝縮感がそれを感じさせる。
豆は、出そうな予感が少しよぎりますが出ませんって言って良いほどに(気付かない人の方が多いレベル)出てない。

インポーターは㍿ o’ltreさん。

良いワイン。ごちそうさまでした。

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