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August 17, 2022: Busy Restaurants in My Town, Ramen Restaurant, How to Run Business (ボクの町の繁盛店、ラーメン店、運営方針)

There are restaurants which have been enjoying their business amid the COVID-19 pandemic. They have been doing business for more than thirty-five years in my town. They have done them here longer than I have lived here. But they have a difference in how to run their businesses.
One of them is a ramen restaurant near a station. It has always bustled with customers. I had once been there at midnight, and it was full of customers. But it has had some misfortunes other than the COVID-19 outbreak. First, the founder passed away at the young age of about sixty. After that, his son took it over with no change in quality and bustling. But the son just recently passed on at the young age of sixty-four, too. Then, an employee of the restaurant took it over. He is running the business very well with no change in quality and bustling. It is well organized and has a system to develop the staff members.

 ボクの町に、コロナ禍でも繁盛している店があります。どちらも35年以上続いており、ボックが住んでいるより長く店をやっています。
その一つが、駅前にあるラーメン屋さんで、いつも賑わっています。一度夜中にいったことがありましたが、満席でした。
 この店は、コロナ以外にも苦難がありました。初代が60歳前後という若さで亡くなってしまわれました。その後、2代目が継いで、味も賑わいも変わらず店を続けていました。ところが、つい最近、この2代目も64歳の若さで亡くなりました。そして、今は、従業員の一人で店を継いで、営業を再開しています。店主が変わっても、味も変わらず、繁盛しています。この店は組織化されおり、店員を育成する仕組みがあります。


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