韓国のラーメン、海苔人気(Korean Ramen and Seaweed's Popularity)

韓国のラーメン、海苔が海外観光客から人気だ。 海苔は以前から日本人観光客がたくさん買っていくのを見た。 一方、ラーメンはあまり人気を実感していなかったが、韓国のK-POPなどの影響で韓国のラーメンも人気を得ている様子だ。
韓国でラーメンの人気は40年前から今まで圧倒的な支持を得ている。 過去には豊かでない経済的状況で一食解決になる大切な食事であり、今はおやつとして、そして珍味として多様なレシピが加味され人気を集めている。
ラーメンの2つの味のポイントは、麺のコシとスープの味だ。 それで麺をモチさせる方法などがユーチューブや有名料理人を通じて知られている。 酢を入れたり煮たりする途中、よく麺を水の外に出す方法などだ。 卵、チーズ、ネギなどを入れて味を加えたり、ラーメンにご飯を入れてお粥のように食べる場合もある。 様々なレシピがあるので、ユーチューブを参照してほしい。
ラーメンスープはすべての料理にコクを加える魔法の調味料だ。 そのため、他の料理をする時、ラーメンスープを加える人も多い。 キムチチゲのほか、各種チゲや蒸し物、しゃぶしゃぶなど、どんな料理に加味しても味を出せる、まさに神秘的な材料だ。 時間がなく簡単に一食を解決しようとする1人生活者には便利でおいしく食事を準備できる調味料である。
しかし、おいしいからといって毎日ラーメンを食べると健康に良くないのも事実だ。 日本のラーメンと違って、韓国のラーメンは揚げた製品だ。 揚げた製品が健康に良くないことは皆さんもよくご存知だと思う。 だからといって唐揚げ、とんかつ、天ぷらを諦められないように、週に1、2回ほど珍味として楽しむことを勧める。 そして魔法のスープも化学添加物とナトリウム含量が高くて非常にしょっぱい。 当然、頻繁に食べると健康には良くないだろう。
それでもラーメンの人気は依然として最高で、最近は揚げていないラーメン、ナトリウム含量を下げたラーメンなど高級化戦略のラーメンも続々と発売されている。 ちなみにラーメンと共に韓国の代表的な珍味はトッポッキ。 これも機会があればユーチューブを見て作ってみたり、スーパーに行けばミ-ルキットがあって簡単に調理できるだろう。
スーパーで売っている一般的な海苔は、本人が食事をする時やおかずがない時に食べるのに十分価値があり、そしてプレゼント用に購入したいなら、韓国デパートの地下で売っている海苔を買えば、高くても一層アップグレードした味を楽しむことができるだろう。
日本の海苔に比べて韓国の海苔の味が圧倒的においしいので体験してみてほしい。 ラーメンは健康上の問題もあるので、日本のラーメンを主にして、たまに珍味として楽しんだり、変わった試みをしてみたっかたり時間がなかったり、簡単に一食を解決したい方におすすめだ。
私は太い麺が好きで「タヌキ・ノグリ」という製品が好きだ。 お汁もさっぱりしている。(Qの希望)
 

Korean ramen and seaweed are gaining popularity among international tourists. Seaweed, which used to be popular among Japanese tourists, is now also capturing the attention of others due to the influence of Korean K-POP. In fact, the popularity of ramen in Korea has been overwhelming for the past 40 years. In the past, it served as a precious and affordable meal during economically challenging times. Today, it has evolved into a popular snack and delicacy, with various recipes enhancing its appeal.
Two key factors contribute to the allure of ramen: the chewiness of the noodles and the flavor of the powder. Methods to achieve chewy noodles, such as adding vinegar or periodically draining water while boiling, are shared through platforms like YouTube and by renowned chefs. Additionally, various recipes involve adding ingredients like eggs, cheese, green onions, or even mixing rice into the ramen, creating diverse culinary experiences. With numerous recipes available, it's recommended to explore YouTube for inspiration.
Ramen powder is considered a magical seasoning that enhances the flavor of any dish. Many people incorporate ramen powder into other recipes, such as kimchi stew, various stews, steamed dishes, and shabu-shabu, creating a mysterious ingredient capable of elevating any meal. For busy individuals seeking a quick and delicious meal, ramen powder is a convenient and tasty seasoning.
However, it is essential to acknowledge that consuming ramen daily may not be beneficial for health. Unlike Japanese ramen, Korean ramen is fried, which is known to have health implications. It is advisable to enjoy it as a treat, similar to dishes like Karaage, Tonkatsu, or Tempura, a couple of times a week. Moreover, the magic powder contains high sodium levels and chemical additives, so regular consumption may not be healthy.
Despite health considerations, ramen's popularity remains high, and recent trends include the release of non-fried ramen and reduced-sodium options. Keep in mind that tteokbokki (spicy rice cakes) is a representative Korean delicacy often enjoyed with ramen. You can find easy-to-cook kits at supermarkets or explore recipes on YouTube.
Regular seaweed available in supermarkets is suitable for individual meals or as a side dish. For those looking for a more upscale experience, premium seaweed from department store basements in Korea may be pricier but offers an upgraded taste.
Compared to Japanese seaweed, Korean seaweed has an overwhelmingly delicious flavor. I recommend trying it to experience the difference. While there are health concerns with ramen, opting for Japanese ramen as the primary choice and occasionally indulging in Korean delicacies or trying something new is advised, especially for those with limited time seeking a quick and easy meal.
Personally, I prefer the thicker noodle texture and enjoy the "Neoguri" brand, which has a very refreshing broth.(Q's hope)

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