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田舎暮らし体験記「収穫したオリーブのその後」編-Rural Life Experience “After the Olive Harvest”ed.-

収穫したオリーブはオリーブオイルとなり、ボトルに詰められてマーケットやその他の場所で販売される。

The harvested olives are turned into olive oil, which is bottled and sold at some markets and elsewhere.

ボトルを磨きラベルを貼る/Clean the bottles and put original labels on them. 
いざマーケットへ/Now it’s time to join the market. 
250ml・15ドルからとお高め/These are expensive, starting at $15 for 250ml. 
いつものように野菜や果物、植物なども売る/We also sell vegetables, fruits and plants as usual. 

味はさらりとしていて、辛味がほとんどない。
ボトルで42本の注文が入ったと後日聞いた。
The taste is smooth and not spicy. 
I heard later that someone ordered 42 bottles of olive oil.

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前に載せ忘れたオリーブの仕分け作業。
Olive sorting work that I forgot to write before.

NGのオリーブ/Bad olives
きれいなオリーブ/Good olives

今年は2トンのオリーブの収穫があったとのこと。
ただしそこからオイルになるのは10-12%ほどらしい。
I heard that the amount of harvested olives was 2 tons in this year.
However, it is said that only 10-12% of the olives will be turned into oil.

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