高加水チャバタ

[レシピ Recipe in English is below]
活性化した元種 100g
水 270 g
ドライイースト ひとつまみ
オリーブ油 25 g
強力粉 350 g (蛋白含有量13.2%)
海塩 8 g
1)材料を全部混ぜて1時間休ませる。
2)逆コイルフォールドを30分おきに6回繰り返す。
3)最初の生地の2倍まで発酵させる。
4)生地を打ち粉をした台にあけ、そっと長方形に広げる。二つ折りにして長方形に4等分に切る。
5)ベーキングペーパーに乗せて250℃に予熱したオーブンでステンレスボウル(余熱してください)アルミトレイ(余熱不要)などの覆いを被せて10分、覆いをはずして8分前後焼く。

100 g active sourdough starter
270 g water
A pinch dry yeast
25 g olive oil
350 g bread flour (13.2 % protein)
8 g sea salt

1) Mix all ingredients, rest 1 hour
2) "Reverse coil fold" every 30 minutes x6
3) Let rise to twice of original volume
4) Tip the dough on a dusted surface, gently spread, fold in half, cut in 4 rectangles.
5) Place on parchment, bake in 500F oven on a preheated baking sheet or baking steel, covered with a roasting pan (preheat) or a light aluminum pan (no preheat), for 10 minutes. Uncover, and bake 10 minutes or until golden.