Rye Flour 50% Sourdaugh

[レシピ Recipe in English is below]
仕込み数時間前に粉1:水1を与え活性化した元種  50 g
水 200 g
全粒ライ麦粉 125 g
強力粉 125 g
モラセス (黒蜜または黒砂糖で代用出来ます)20 g
海塩 6 g

1)材料を全部混ぜて2時間おく(ファーメントリーズ)
2)ストレッチ&フォールドを30分おきに2セット、1時間休ませる
3)コイルフォールドを1時間おきに2セット、1.5ー1.75倍まで発酵させる
4)動画を参照して成形、布を敷いて米粉を振った型に入れて冷蔵庫に12−24時間入れる。
5)オーブンにダッチオーブンを入れて245℃に予熱開始
6)生地を取り出しクープを入れてダッチオーブンで蓋をして20分焼く。蓋を取って8分ほど好みの色に焼き上げる。

50 g active sourdough
200 g water
125 g whole grain rye flour
125 g bread flour (13.2% protein)
20 g molasses
6 g sea salt

1) Mix all the ingredients and rest 2 hours (fermentolyse)
2) Stretch & fold 30 minutes apart x 2 sets.
3) Cooil fold 1 hour apart x2 sets. Let rise to 1.5 -1.75 times of size
4) Shape as the video. Place in a banneton, cold reatard 12-24 hours
5) Start preheating oven to 475 F with Dutch Oven in
6) Score the dough, bake in the Dutch oven lid on for 20 minutes, lid off 8 minutes or until golden