2023年度SAKE DIPLOMA International対策問題集 Vol.45
昨年までAmazonのKindleで販売していた「Japanese SAKE QUIZ 250: SAKE DIPLOMA International 2022 support (English Edition)」を、今年からnoteにて無料公開することにしました。定期的に更新していきますので、受験する皆さんはぜひご活用ください。
【221】Question
Select one traditional way to taste old Awamori sake.
with water
with hot water
Straight
On the Rocks
【222】Question
Select one dish that pairs well with Honjozo-shu.
Soy milk hot pot(Tonyu nabe)
Hot tofu(Yu-dofu)
Chanko nabe
Chicken and Vegetables hot pot (Mizutaki)
【223】Question
Select one brewing genius from Higashi-Hiroshima who established a brewing method using low-temperature, long-term unrefining during the Meiji period (1868-1912).
Sensuke Izumi
Kinichi Nojiro
Genichiro Kawachi
Senzaburo Miura
【224】Question
Select one brewing method invented and established by Kinichiro Kagi in Aizu in the late Meiji period.
Moro-haku-zukuri method
Kumikake method
three-stage mashing
Yamahai method
【225】Question
Select one Waki-tsuki baume degree.
7-9
9-15
15-16
16-17
答えはご自身で公式テキストにてご確認ください。
答えと解説は有料となります。
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