2023年度SAKE DIPLOMA International対策問題集 Vol.26
昨年までAmazonのKindleで販売していた「Japanese SAKE QUIZ 250: SAKE DIPLOMA International 2022 support (English Edition)」を、今年からnoteにて無料公開することにしました。定期的に更新していきますので、受験する皆さんはぜひご活用ください。
【126】Question
In shochu production, select one moromi day in which the first moromi allows the yeast to multiply and ferment.
3 days
4 days
5 days
6 days
【127】Question
In shochu production, select one maximum temperature for the first moromi.
30℃
40℃
50℃
60℃
【128】Question
Select one year in which the rotating drum and sankaku-dana were introduced in shochu production.
1903.
1912.
1924.
1961.
【129】Question
In shochu production, select one appropriate answer for how many days of koji making sankaku-dana is used.
Day 1
Day 2
Day 3
Day 4
【130】Question
In shochu production, select one appropriate name for what is called shubo.
first-stage moromi
second-stage moromi
three-step fermentation
four-step fermentation
答えはご自身で公式テキストにてご確認ください。
答えと解説は有料となります。
ここから先は
¥ 100
この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?