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コーンブレッド Recipe of Corn bread
先日コーンブレッドのことを書いたので、今回はそのレシピを英語で書きます。コーンブレッドは昔アメリカに住んでいるときによく食べていて、定番かと思いきや、日本にはあまり売っていません。たまに食べたくなるので時々作ります。しばらく作ってなかったので、戸棚から賞味期限間近なコーングリッツが・・・今月中に消費することをミッションにしました。私はめんどくさがりで、小麦はふるいにかけず、ベーキングパウダーだけ茶こしでこします。写真もいくつか、変な形になってしまいましたが、載せます。
Recipe of Corn Bread
Ingredients:
133g Corn grits (A bag contains 400g of corn grits and I want to use it up by making 3 times of corn bread.)
20g Mix nuts
200cc Milk
2 (small) Eggs
110g Flour
40g Sugar ( I used brown sugar)
40g Butter
1 or 2 pinches of Salt (if Butter is unsalted.)
1 tsp (5g) of Baking powder (aluminum free)
Take out of two eggs, butter and cup of milk out of fridge (when I plan to cook corn bread; let them stay a while out of the fridge.)
Take a large bowl and put corn grits, flour and sugar by measuring on the scale. Add a pinch of salt.
Take out a tea strainer and sift a tablespoon of baking powder on the same bowl. Mix all together 2 and 3.
Preheat the oven to 200 ℃ degree
Mix nuts and milk by hand blender.
Melt the butter by microwave (I select 30 sec to 1 min with 200w)
Whisk all the ingredients (2, 3 and 5) and the melted butter in the bowl
Transfer the batter (7) to the prepared pan.
Bake in the oven. I decrease the temperature to 180℃, and bake it about 30 min.
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I think corn bread suits Japanese tastes but I just don't see it very often. Hope more shops handle corn bread in Japan.
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