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平安四神ホワイト 特別純米(Heian shishin White)

精米歩合50%まで磨いたお米を、じっくり低温で長期醗酵させた大吟醸仕込の純米酒です。フルーティーな香りと、純米酒特有の幅のある味わいで、和食に良く合うすっきり辛口の口あたり。
壁画師・木村英輝さん描きおろしのラベルです。

This junmai sake is made from daiginjo rice that has been fermented for a long time at a low temperature using rice that has been polished to a 50% polishing ratio. With a fruity aroma and a wide range of flavors unique to junmaishu, it has a refreshing dry mouthfeel that goes well with Japanese food. This is a label drawn by mural artist Hideki Kimura.


・特別純米 Special Junmai
特別純米
とは、通常の純米酒に比べて特別な造り方をしたものをいいます。この商品は、大吟醸と同等に原料米の精米歩合が50%です。
Special Junmai is a sake made in a special way compared to regular Junmai sake. This product has a rice polishing ratio of 50%, which is the same as Daiginjo.

アルコール分 15% Alcohol 15%
このお酒のアルコール分は、加水調整しているため一般的な日本酒の度数です。
冷酒から熱燗まで、幅広い温度帯でお楽しみいただけます。
The alcohol content of this sake is adjusted with water, so it is a common Japanese sake. From cold sake to hot sake, you can enjoy it in a wide temperature range.

・原料米品種 京都産「五百万石」「京の輝き」
 Variety name of raw material rice「gohyaku mangoku」「kyono kagayaki」

・京都で開発された吟醸酵母「京の琴」を使用しています。
We use Ginjo yeast "Kyono Koto" developed in Kyoto.

佐々木酒造株式会社 Sasaki sake Brewery



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