見出し画像

夏方(ナツザマ)純米吟醸原酒(Natsuzama JunmaiGinjo Genshu)

<夏季限定品>
厳選された酒米を使用した純米吟醸を低温貯蔵して原酒のまま瓶詰めしました。フレッシュな生の芳香と吟醸香、純米酒特有の幅のある味わいを、冷やかロックでお楽しみください。

<summer limited edition>
Junmai Ginjo made from carefully selected sake rice is stored at low temperature and bottled as it is. Enjoy the fresh aroma, ginjo incense, and wide range of flavors unique to junmai sake on the rocks.

純米吟醸 原酒 Junmai ginjo gensyu
純米吟醸
とは、原料米を60%以下まで精米(40%以上削る)、かつアルコール添加を行っていない日本酒です。原酒とは、加水処理を行っていない、出来たままの状態のお酒です。
Junmai Ginjo is sake that has been polished to 60% or less (40% or more) and has no alcohol added. Unprocessed sake is sake in the as-made state, without water treatment.

アルコール分 17% Alcohol 17%
このお酒のアルコールは、原酒のためやや高めです。よく冷やして(5〜15度)お召し上がりいただくことがオススメです。
The alcohol content of this sake is slightly higher because it is unblended. It is recommended to be served well chilled (5-15 degrees).

・原料米品種 京都産「五百万石」「京の輝き」
 Variety name of raw material rice「gohyaku mangoku」「kyono kagayaki」

・京都で開発された吟醸酵母「京の琴」を使用しています。
We use Ginjo yeast "Kyono Koto" developed in Kyoto.

佐々木酒造株式会社 Sasaki sake Brewery

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?