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平安四神ブラック 大吟醸(Heian shishin Brack)


日本酒本来の旨みと果実のような吟醸香をバランスよく仕上げました。大吟醸特有の調和のとれた華やかな香り。
壁画師・木村英輝さん描きおろしのラベルです。

A well-balanced finish of the original taste of Japanese sake and the fruity ginjo aroma. The harmonious and gorgeous fragrance unique to daiginjo.
This is a label drawn by mural artist Hideki Kimura.


大吟醸 Daiginjo
大吟醸
とは、原料米を50%以下まで精米(50%以上削る)して、吟醸造り(低温長期発酵など)を行った日本酒です。
Daiginjo is sake that has been polished to less than 50% of the original rice (removed by more than 50%) and then ginjo-brewed (low-temperature long-term fermentation, etc.).

アルコール分 15% Alcohol 15%
このお酒のアルコール分は、加水調整しているため一般的な日本酒の度数です。
冷酒からぬる燗まで、幅広い温度帯でお楽しみいただけます。
The alcohol content of this sake is adjusted with water, so it is a common Japanese sake. You can enjoy it in a wide range of temperatures, from cold sake to lukewarm sake.

・原料米品種 京都産「五百万石」「京の輝き」
 Variety name of raw material rice「gohyaku mangoku」「kyono kagayaki」

・京都で開発された吟醸酵母「京の琴」を使用しています。
We use Ginjo yeast "Kyono Koto" developed in Kyoto.

佐々木酒造株式会社 Sasaki sake Brewery

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