見出し画像

イスラームと伝統医学の処方箋57 食肉別の四液質分類

画像1

慈悲あまねく慈愛深きアッラーの御名によって

画像2

おぉ、アッラーよ!祝福くださいムハンマド様を
そして彼の御一門の人々を
そして彼らの救済を近づけてください

処方箋57
食肉別の四液質分類

画像3

駱駝:熱・乾
牛:冷・乾
子牛:冷・湿
羊:熱・湿
山羊:冷・乾
自然養鶏の雌鶏:熱・湿
自然養鶏の雄鶏:熱・乾
ヒヨコ:熱・湿
魚:冷・湿
海老:熱・湿
鴨:熱・乾
雁(がん):熱・湿
七面鳥:熱・湿
ヤマウズラ:熱・湿
ウズラ類:熱・乾
コウライキジ:熱・湿
雀:熱・乾
鳩:熱・乾
ミノ:冷・乾
腎臓:冷・乾
肺:熱・湿
肝臓:熱・湿
足の前部:熱・湿

典拠
――――――――――――――――――
🍎نکته طبی🍎

✅مزاج انواع گوشت✅


👈شتر: 🐪گرم و خشک
👈 گاو:🐄 سرد و خشک
👈گوساله: سرد و تر
👈 گوسفند: 🐑گرم و تر
👈 بز: 🐐سرد و خشک
👈 مرغ محلی: گرم و تر
👈 خروس محلی:🐓 گرم و خشک
👈 جوجه مرغ: 🐥گرم وتر
👈 ماهی: 🐟سرد و تر
👈 میگو:🍤 گرم و تر
👈 اردک:🦆 گرم و خشک
👈 غاز: گرم و تر
👈 بوقلمون: 🦃گرم و تر
👈 کبک: گرم و تر
👈 بلدرچین:🦅 گرم و خشک
👈 قرقاول: گرم وتر
👈 گنجشک: گرم و خشک
👈 کبوتر:🕊 گرم و خشک
👈 سیرابی: سرد و خشک
👈 قلوه: سرد و خشک
👈 جگر سفید: گرم و تر
👈 جگر سیاه: گرم و تر
👈 پاچه: گرم و تر


👇👇👇
✔️ @Nokatenabb

ここから先は

0字

¥ 313

いただいたサポートで、日本人のイスラーム研究を応援します!