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新規会員ご希望の方へ/For those who wish to become new members

焼き鳥非常識です。
当記事へのご訪問ありがとうございます。
※2024年4月6日更新

新規会員ご希望の方は最後までご一読くださいませ。

《For foreigners》
There is an English translation at the bottom of the page, so please scroll down.

当店は2023年7月8日にオープンした芦屋にある審査制の会員焼き鳥店です。審査を通過された会員様と会員様の同伴者様のみご来店いただけます。会員人数は現段階では、『1,000名様限定』となります。

住所・電話番号は非公開で、会員様のみ住所をお伝えしております。

料理内容は、日本で最も仕入れが難しいとされる幻の鷄『京都髙坂鶏』をメインとしたおまかせフルコースのみのご提供となります。

京都髙坂鶏を取り扱っている焼き鳥店は、関東では焼鳥かさ原・焼鳥篠原・薪鳥新神戸・1000、関西では鳥匠いし井・焼鳥谷口・京都橘などですが、どこも予約困難店です。

さらに、当店では京都髙坂鶏を焼き鳥業界で唯一の『サラマン炭焼き』という手法で焼き上げることで、炭焼き以上に鷄の旨みを閉じ込め、ジューシーに仕上げております。

ぜひ、今まで味わったことのない新感覚の焼き鳥を味わってみてください。

《 営業日 》
木・金・土曜日の週3営業
※諸事情によって多少変更する場合あり

《 営業時間 》
一部:17:00〜 / ニ部:20:00〜

《 席数 》
カウンター:8席
半個室テーブル:6名(3名から予約可)

《 料理内容について 》
髙坂鶏おまかせフルコース:15,000円(税込)
※別途サービス料10%

《 ご住所 》
会員様のみお知らせ

《 ご予約方法 》
会員様専用の公式LINEのみ

《 会員について 》
会員様には次の権利があります。

①会員様専用の公式LINEへのご招待
→公式LINEにてご予約可能です。

②非会員の同伴者様のご招待
→ご招待される同伴者様の人数制限などは
 現時点ではございません。

③お料理の写真撮影
→店内・焼き姿の写真はNGとなります。
 非会員の同伴者様はお料理の写真もNGです。

④SNSへの投稿
→会員様は自由に投稿できます。
 非会員の同伴者様はSNS投稿もNGです。

⑤会員カードのお渡し
→会員様のお名前と会員No.が記載された
 特別な会員カードになります。
 会員No.はお申込み順となります。

※今後、会員ルールは一部変更になる場合もございますので、あらかじめご了承くださいませ。

※誰でも会員様になれるわけではなく、審査を通過された方のみ会員様になることができます。
(審査基準に関してはお答えすることが出来かねますので、ご了承くださいませ)


《 入会費・年会費について 》
入会費:33,000円(税込)
年会費・更新料などはなし
※今後入会費49,800円に上がる予定

《 一般会員募集終了の時期 》
残り約70名様』で
一般会員募集は一旦終了となります。

※この投稿がまだある場合は
 お申込み可能です。

一般会員募集終了後は
『完全紹介制』の会員焼き鳥店になりますので
会員様からのご紹介でしか会員になれません。


《 新規会員申込方法 》

① 焼き鳥非常識(yakitori.hizyoshiki)の
 Instagramをフォロー
 ※審査必須条件となります。
     ↓
②プロフィールページに添付している
 URLをクリック
     ↓
③ページの一番下にある
 「新規会員申込フォーム」をクリック
     ↓
④必要事項ご入力の上、送信
     ↓
⑤ 5日以内に審査を通過された方のみ
 メール・SMS・InstagramのDMにてご連絡
     ↓
⑥それぞれの本文に添付されている入会費の
 クレジットカード決済URLからお手続き
     ↓
⑦決済確認後、焼き鳥非常識の公式LINEを
 メールにてお送りしますので、友だち追加。
 追加完了次第、ご予約可能です。

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>>>>>新規会員申込フォーム<<<<<<


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会員ご希望の方には、お手間をおかけして大変申し訳ございませんが、御理解頂けると幸いです。

お会いできること楽しみにしております。

焼き鳥非常識
スタッフ一同

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Thank you for visiting this article.
※Updated on April 6, 2024

If you are interested in becoming a new member, please read to the end.

Our store is a membership-based yakitori restaurant located in Ashiya City, Hyogo Prefecture that opened on July 8, 2023.

Only members who have passed the screening and their companions may visit the store.
The number of members is currently limited to 1,000 people.

The address are not made public, and only members are given the address.

We only offer a full-course omakase menu featuring Kyoto Takasaka chicken, the legendary chicken that is said to be the most difficult to procure in Japan.

At our restaurant, we grill Kyoto Takasaka chicken using a method called "Salaman charcoal grilling," which is the only method in the yakitori industry, which locks in the flavor of the chicken and makes it juicier than charcoal grilling.

Please come and try the new sensation of yakitori that you have never tasted before.

《 Business day 》
Open 3 times a week on Thursday, Friday, and Saturday

※ If you live overseas and would like a date other than Thursday, Friday, or Saturday, please contact us.

《 business hours 》
17:00~ / 20:00~

※ Start all at once for a course meal

《 Number of seats 》
Counter: 8 seats
Semi-private table: 6 people (reservations possible from 3 people)

《About the food contents》
Takasaka chicken full course: 15,000 yen (tax included)
※Separate service charge of 10%

《 Address 》
Notice for members only
(Ashiya City, Hyogo Prefecture)

《 How to make a reservation 》
Official LINE or Instagram DM for members only

《 About members 》
Members have the following rights:

① Invitation to official LINE exclusively for members
→Reservations can be made on official LINE.

※ If you are not on LINE, you can make a reservation via Instagram DM or email.

②Invitation for companions of non-members
→At this time, there are no restrictions on the number of guests who can be invited.

③Give the membership card
→This is a special membership card with the member's name and member number written on it.

Membership numbers will be determined in the order of application.

※Please note that some member rules may change in the future.

※Not everyone can become a member, only those who pass the screening can become members.
(Please note that we are unable to answer questions regarding screening criteria.)

《 About enrollment fee/annual fee 》
Enrollment fee: 33,000 yen (tax included)
No annual membership fees or renewal fees

*The joining fee is scheduled to increase to 49,800 yen in the future.

《 When general membership recruitment ends 》
"About 60 people left"
General membership recruitment is now closed.

※If this post still exists,you can apply.

After the recruitment of general members ends, we will become a member yakitori restaurant with a "complete introduction system'", so you can only become a member through a referral from a member.

《 How to apply for new membership 》

① Follow Yakitori Hizyoshiki (yakitori.hizyoshiki) on Instagram
※This is a mandatory condition for screening.
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② Click the URL attached to the profile page.
       ↓
③ Click "New Membership Application Form" at the bottom of the page.
       ↓
④Enter the required information and send
       ↓
⑤ Only those who pass the screening within 5 days will be contacted via email or Instagram DM.
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⑥Follow the procedure from the credit card payment URL for the membership fee attached to each text.
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⑦ After confirming the payment, we will send you the official LINE of Yakitori Hizyoshiki by email or Instagram DM, so you can add us as a friend.

You can make a reservation as soon as the addition is completed.

※ If you do not have LINE installed, please make a reservation via email or Instagram.

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>>New member application form<<


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We apologize for any inconvenience this may cause to those who wish to become members, but we appreciate your understanding.

I look forward to meeting you.

Yakitori Hizyoshiki staff


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