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日本のジェラート人気店『凛太郎 RINTARO』さんがエムスフィアと同日にオープン決定!

2023年12月1日にエムスフィアにオープン予定のジェラート専門店『 凛太郎 RINTARO 』のオーナーシェフ仲島さんのインタビューに行って参りました。



タイ駐在の経験があり、日本のご実家でのお菓子作りや新鮮な果物が手に入れやすい環境からジェラート作りを事業として始め、一年中暑くてアイスの美味しいタイに戻って来られました。

現在タイではプラカノン店、アーリー店、川沿いのジャルンクルン通りにあるサリルホテル店の3店舗があり、お店の場所選びにもこだわりが見られます。

仲島さんがメニューの考案者であり、店頭に並ぶ18種類のジェラートは全部で300種類あるこれまでの味から選ばれた代表メンバーです。

ディスプレイで見栄えのするチーズケーキやマカロン等もすべて自家製で作ってからジェラートに練り込むという作り込み具合。ジェラートの容器となるワッフルもその場で焼き上げます。

中でも自信を持ってお勧めしたいメニューは「ほうじ茶とお餅」と「濃厚カマンベールチーズ&ナッツ」の 掛け合わせで、はちみつで練ったワッフルと3つを口に入れた時にその完成した味が楽しめます。

ちなみにこの組み合わせはタイ芸能人のチョンプー・アラヤーさんが試した時に感動のあまりSNSで発信し、翌日に300人のお客様が来店されたそうです。

今回が初めてのショッピングモール内の出店になるそうで、これまで既存のお店がご自宅から遠くて行けなかったというお子様連れのお客様にも是非たくさんご来店頂きたいと願います。

インタビューが終わっても知りたい事が尽きることはなく、沢山お話しを聞かせて頂きましたが、ちょっとびっくりした話をすると凛太郎さんのピーク時間は午後だと3時くらい(ちょうどおやつの時間ですね)、そして夜9時頃にまた大きなピークタイムがあるそうです。

さっすが食後のデザート文化がある国ですね。

幸せな気分にしてくれる凛太郎さんのオープンまで、楽しみにお待ち下さい!!

#Rintaro #Gelato #Emsphere #EmDistrict

Emsphere's PR team went to interview Mr. Nakajima, the owner and chef of "Rintaro", a gelato specialty store scheduled to open in EmSphere on December 1st.

He has experience working in Thailand, and started his own business making gelato after he returned to Japan because of the easy access to fresh fruits and sweets cooking at his parents' house in Japan (his mother is a wagashi Japanese sweets chef), and came back to Thailand where it is hot all year round and ice cream is delicious.

Currently, there are three branches in Thailand: Phra Khanong branch, Ari, and the Salil Hotel branch on Jalungkrung Road by the river, and the choice of store location is also very particular.

Mr. Nakajima is the creator of the menu, and the 18 types of gelato on display in the store are representative members selected from a total of 300 flavors to date.

The cheesecakes, macaroons, cookies, and other items that make the store's display look so attractive are all made in-house before being kneaded into the gelato. Waffles, which serve as containers for gelato, are also baked on the spot.

Mr. Nakajima is especially proud to recommend the "Hojicha and Mochi" and "Thick Camembert Cheese and Nuts," a cross between the three, which you can enjoy when you put the waffle kneaded with honey and the finished taste in your mouth.

Incidentally, this combination was so impressive that when Thai actress Araya A. Hargate tried it, she was so impressed that she sent it out on SNS, and 300 customers came to Rintaro Phra Kanon store the next day.

This will be the first time for them to open in a shopping mall, and we hope that many customers with children, who have been unable to visit existing Rintaro branches because they are too far from home, will come to enjoy Rintaro's gelato with family.

We had a lot to talk about, but what surprised me a little was that Rintaro's business peak time is around 3:00 p.m. in the afternoon (right around snack time), and then there is another big peak time around 9:00 p.m.

Thailand is a country with a wonderful after-dinner dessert culture. In Japan, it is hard to believe that sweets are sold at that hour. Ah, but does everyone eat ice cream at izakaya or convenience store?

Please look forward to the opening of Rintaro's, which will make you "Happy in 10 Seconds!"

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