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栄養学のよくある間違い10選

栄養学のよくある間違い10選 - あなたはまだどれかをやっていますか?
2021年10月26日(火) by:S.D.ウェルズ 

(Natural News) 「変形」した食品とは?さまざまな方法で、食品は実験室で変形させられたり、変形してしまったりします。科学者が食品を遺伝子組み換えするということは、自然に特定の虫やミミズ、雑草を殺す植物や動物の遺伝子を取り出し、それを作物や農産物の苗に仕込むことを意味します。その結果、消化管の健康を害したり、重要な臓器の癌化につながるような歪んだ食品ができることが多く、これは科学的研究によって徹底的に証明されています。遺伝子組み換え作物を食べることは、栄養失調やゆがんだ食べ物から悪い結果を招く悪い習慣(栄養学上の間違い)の始まりに過ぎないのです。

では、多くの「健康志向」の人々は、どこで間違ってしまうのでしょうか?変異したフランケン食品の原料を一切使わずに、きれいな栄養素を摂取する方法を考えるのは、それほど難しいことなのでしょうか?それを知るには、ちょっとした調査が必要だ。

遺伝子組み換え作物は、善玉の腸内細菌を破壊するだけでなく、人間の細胞にも影響を与えます。遺伝子組み換え作物によるがんは、乳がん、大腸がん、腎臓がん、膀胱がん、膵臓がんなどがあります。中でも膵臓癌は最も致命的で、犠牲者の90%が死亡すると言われています。

さて、不純物の入った食品について説明しましょう。混入とは、粗悪な物質を加えて品質を低下させることです。食品や医薬品の場合、製品の成分表全体に混入物質が含まれていることがよくあります。これは良くないことです。

何百万人ものアメリカ人が、ほとんどの人が発音することもできない、ましてや自然界から来たものかどうかを判断することもできないような長い成分リストを含む製品を買っているのです。アメリカは「防腐剤」を良いものとしていますが、ほとんどの場合、化学物質から作られた邪悪な添加物です。

アメリカはフッ素を「歯に良い」「虫歯に効く」と押し付けていますが、その代償は何でしょう?がんになったり、骨がもろくなったりします。ここで基本に立ち返って、食品、飲料、ビタミン、薬などの毒物をろ過して、摂取することができるようにしましょう。

食べ物、おやつ、飲み物、そしてビタミンについて、多くの人が毎日犯している最も一般的な10の栄養上の間違い

#1. 「グルテンフリー」というだけで、その製品がヘルシーだと思ってしまう。

#2. オーガニックの食物繊維ではなく、従来の「全粒粉」を摂取している。

#3. 有害なフッ化物が含まれている水道水を飲むこと

#4. 有機栽培でエクスペラー・プレスされたキャノーラ油が健康に良いと信じていること

#5. プロバイオティクスを摂取するためにヨーグルトを食べる(通常は乳製品ベースで砂糖がたっぷり入っている)

#6. 電子レンジで食品(特に動物性食品)を温めること

#7. 「オーガニック認定」という表示があれば、自動的に体に良いものだと思い込んでいる(重金属の毒素やキャノーラ油が含まれている可能性もある)。

#8. 食材を調理しすぎて、栄養価のほとんどまたはすべてを失ってしまうこと(揚げ物、バーベキュー、二度焼きなどを考えてください)。

#9. 安価なマルチビタミンが体に良いと思っているが、それはほとんどが製薬会社が所有する化学複合企業からの化学廃棄物であること。

#10. パンデミックの際にビタミンC、D、亜鉛の力を過小評価していたこと(いつもそうだが)。

電子レンジは、食品が変形するまで水分子を激しく撹拌することで、数分で栄養価を破壊する

ぬか床」は食品を変形させ、栄養を侵食することをご存知ですか?水の分子が激しく振動することで摩擦が生じ、それによって食品が加熱されるのです。プラスチックやダンボールの容器が通常は熱くならないのはそのためです(水を含んでいません)。しかし、食品を加熱しすぎると、肉やパンが非常に噛み応えのある(食べられない)ものになってしまいます。動物性の食品や副産物は、時間が経てば経つほど栄養価が下がるという研究結果もあります。

電子レンジは分子の摩擦(カオス)により、植物の天然の薬であるビタミンや植物性栄養素の繊細な分子を壊滅させてしまいます。ある研究によると、野菜を電子レンジで加熱すると、栄養成分の97%が破壊され、健康増進や免疫機能を高める食品の機能が台無しになることが明らかになっています。そのため、栄養価が完全に吹き飛んでしまうことから、食品を「核」と呼ぶのです。

この記事を読んで、クリーンでオーガニックなコーヒーが体と腸に良い理由を知ってください。

この記事の情報源は以下の通りです。

FoodScience.news

NaturalNews.com

NewAtlas.com

TruthWiki.org

OrganicConsumers.org
*** 無料版のDeepL翻訳(www.DeepL.com/Translator)で翻訳しました。 ***

原文:
The 10 most common nutrition mistakes – are you still doing any of these?
Tuesday, October 26, 2021 by: S.D. Wells 

(Natural News) What is “deformed” food? In different ways food can be deformed in a laboratory or it can become deformed. When scientists genetically modify food, it means they take genes from a plant or animal that naturally kill certain bugs, worms and weeds, and then work it into the seedlings of crops and produce. Often, the result is warped food that can cause digestive tract health detriment, leading to cancer of vital organs, which has been proven thoroughly by scientific research. Eating GMOs is just the beginning of bad habits (nutrition mistakes) that lead to bad consequences from malnutrition and warped food.

So where do so many “health-minded” people go wrong? Is it THAT difficult to figure out how to get clean nutrients without all the mutated, Franken-food ingredients? It just takes a little digging to find out.

Not only do GMOs decimate good gut bacteria, but they warp human cells also, as these deformed human cells begin multiplying uncontrollably, then find weakened tissue and attack. Common forms of cancer from GMOs are of the breast(s), colon, kidneys, bladder, and pancreas. Pancreatic cancer is the most deadly of all, killing off 90 percent of its victims.

Now let’s talk about adulterated food. To adulterate means to render something poorer in quality by adding inferior substances, and when we’re talking about food or medicine, often the entire product’s ingredients list contains adulterated substances. This is not good.

Millions of Americans buy products that contain a long list of ingredients most people cannot even pronounce, much less use to determine if they come from nature at all. America pushes “preservatives” as a good thing, but more times than not, they are evil additives that are made from chemicals.

America pushes fluoride as “good for your teeth” and for “fighting cavities,” but at what cost? Cancer and brittle bones. Let’s get back to basics and break this all down, so you can begin filtering the most common food, beverage, vitamin and medicine poisons out of your intake.

The 10 most COMMON nutrition mistakes many people make every day, with food, snacks, beverages and even vitamins

#1. Thinking “gluten-free” automatically means the product is healthy

#2. Consuming conventional “whole grains” instead of organic fiber

#3. Drinking tap water that still has toxic fluoride in it

#4. Believing “organic, expeller-pressed” canola oil makes it a healthy choice

#5. Eating yogurt to get probiotics (it’s usually dairy-based and loaded with sugar)

#6. Using a microwave oven to heat up food, especially animal-based products

#7. Assuming “certified organic” labeling automatically means the product is good for you (could still be loaded with heavy metal toxins and canola oil)

#8. Over-cooking food to the extent it loses most or all of its nutritional value (think deep fry, barbecue, twice-baked, etc)

#9. Thinking a cheap multivitamin is GOOD for you, when it’s mostly chemical waste from a pharma-owned chemical conglomerate

#10. Under-estimating the power of vitamin C, D and zinc during the pandemic (and always)

Microwave ovens destroy nutritional value within minutes by violently agitating water molecules until the food becomes deformed

Did you know ‘nukers’ can deform your food and erode nutrition? The water molecules vibrate so fast, creating friction — that’s how your food heats up — and that’s why the plastic or cardboard containers don’t usually get hot (they don’t contain water). But if you over-nuke the food, you’ll notice meat and bread gets very chewy (inedible). Research shows that animal products and by-products lose nutritional value the longer they are nuked.

Microwave ovens use molecular friction (chaos) that decimates the delicate molecules of vitamins and phytonutrients, that are the plant’s natural medicines. A study revealed that nuking vegetables destroys 97 percent of the nutritional content, ruining the food’s ability to enhance health and boost immune function. That’s why they call it “nuking” food because you’re blowing up the nutrient value entirely.

Tune your truth news station to FoodScience.news and find out why clean, organic coffee is really good for you and your gut.

Sources for this article include:

FoodScience.news

NaturalNews.com

NewAtlas.com

TruthWiki.org

OrganicConsumers.org

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