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虫を食べて幸せになる:EU当局がコオロギとミールワームの食品への利用を認可

虫を食べて幸せになる:EU当局がコオロギとミールワームの食品への利用を認可
2023年1月25日(水)、ラモン・トミー

(ナチュラルニュース)欧州連合(EU)の当局が最近、さまざまな形態の昆虫をさまざまな食品に含めることを承認した。

オリーブオイルタイムズの報道によると、欧州委員会(EC)は1月6日、ハウスクリケット(Acheta domesticus)を粉末状にしていくつかの食品の原料として使用することを承認した。ECからのゴーサインは、ベトナムの昆虫タンパク質企業であるクリケット・ワンが提出した2019年の申請に対して出されたものである。食品製造業者はこの動きを受けて、部分的に脱脂され粉末化されたA. domesticusを含めることができるようになりました。

ECは、ピザ、パスタベースの製品、ナッツと油糧種子、スナックとソース、肉調理品とスープ、多穀パンとロールパン、クラッカーとスティックパン、シリアルバー、焼き製品用乾燥プレミックス、ビスケットと加工ポテト製品、マメと野菜ベースの料理、ホエー粉末、トウモロコシ粉ベースのスナック、ビール風飲料、チョコレート菓子にクリケット粉末を追加することを許可した。

クリケット・ワンの申請に対する欧州委員会の前向きな回答は、新しい粉末の安全性を検証し承認した欧州食品安全機関(EFSA)の科学的見解に裏打ちされたものであった。

EUの食品規制当局は、コオロギを24時間絶食させることから始まる粉末の製造工程も承認した。その後、昆虫は冷凍され、洗浄され、熱処理される。さらに、油分を除去するための処理を施し、乾燥させたパウダー状にする。

同じく1月6日、ECはレッサー・ミールワーム(Alphitobius diaperinus)の幼虫(冷凍、ペースト、乾燥、粉末状)を消費者向け食品市場に導入することを承認した。EFSAも同様に、レッサーミールワームを人間の消費に安全であると判断した。また、A. diaperinusは、食材としてだけでなく、サプリメントとしても使用される予定です。

A. domesticusとA. diaperinusに関する新しい規制は、1月末までに発効する予定です。ただし、これらの昆虫製品を含む食品には、適切な表示が必要となる。軟体動物、甲殻類、ダニにアレルギーを持つ消費者が、これらの食品を摂取することで反応を起こす可能性があると考える研究者もいる。

昆虫の消費は、グローバリストであるWEFの目標に合致している

この2種類の昆虫製剤は、ECが認可した昆虫食品リストに加わることになる。その中には、キイロマングースの幼虫(Tenebrio molitor)やイナゴの乾燥粉末(Locusta migratoria)なども含まれている。さらに、他の8つの昆虫製品もまだ委員会で評価中である。

ECのウェブサイトによると、"昆虫の消費は...環境、健康、(生活に)積極的に貢献する "とある。また、昆虫は「脂肪、タンパク質、ビタミン、繊維、ミネラルを多く含む、栄養価の高い健康的な食材である。したがって、昆虫は、健康的で持続可能な食生活への移行を促進する代替タンパク質源である "と述べている。

昆虫を食料とする委員会の支持は、世界経済フォーラム(WEF)の支持を反映したものである。世界経済フォーラムは、創設者クラウス・シュワブの指導の下、肉の代わりに昆虫を食べることを推奨している。(関連記事:国連とWEFは、世界の食糧供給に対する大規模な攻撃の中で、昆虫肉の消費を推進している)。

WEFのウェブサイトに掲載された2021年7月の記事では、昆虫が従来のタンパク源よりも優れているとして、いくつかの理由を挙げて宣伝している。

まず、昆虫は "従来の品種改良よりも少ない資源しか必要としない "と論じている。さらに、こうも書かれている。「同じ量のタンパク質を生産するために、昆虫、特にミールワームは、他の動物性タンパク質源よりもはるかに少ない土地を必要とすることが研究で示されています。コオロギの研究では、飼料を肉に変える効率が、鶏の2倍、豚の少なくとも4倍、牛の12倍であることが示唆されています "と述べています。

また、昆虫を人間の食用として飼育することは「より持続可能」であると指摘し、"昆虫飼育はCO2、水、表面積、原材料の面で従来の農業よりコストがかからない "と主張しています。

コオロギの中に寄生虫がいるため、コオロギの消費を控えるよう警告するビデオをご覧ください。

このビデオはBrighteon.comのYAHZWILL YAHUDAHチャンネルからのものです。

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情報源は以下の通り:

StrangeSounds.org

OliveOilTimes.com

WEForum.org

ブライトン・ドット・コム

原文:
EAT BUGS AND BE HAPPY: EU authorities approve crickets, mealworms in food
Wednesday, January 25, 2023 by: Ramon Tomey

(Natural News) Authorities in the European Union (EU) recently approved the inclusion of insects in various forms in different food items.

According to a report by the Olive Oil Times, the European Commission (EC) approved on Jan. 6 the use of house crickets (Acheta domesticus) in powdered form as an ingredient for several food items. The go signal from the EC was in response to a 2019 application filed by the Vietnam-based insect protein company Cricket One. Food producers can now include partially de-fatted and powdered A. domesticus following the move.

The EC permitted the addition of cricket powder in the following food items – pizzas; pasta-based products; nuts and oilseeds; snacks and sauces; meat preparations and soups; multigrain bread and rolls; crackers and bread sticks; cereal bars; dry premixes for baked products; biscuits and processed potato products; legume- and vegetable-based dishes; whey powder; maize flour-based snacks; beer-like beverages; and chocolate confectionery.

The commission’s positive response to Cricket One’s application was backed up by the scientific opinion of the European Food Safety Authority (EFSA), which verified and approved the safety of the new powder.

The EU’s food regulator also approved the powder production process, which begins with a 24-hour fasting period for the crickets. The insects are then frozen, washed and thermally processed. The resulting product is then processed once more to remove oils and then transformed into dried-up powder.

Also on Jan. 6, the EC approved the introduction of lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) larvae – in frozen, paste, dried and powdered form – to the consumer food market. The EFSA likewise deemed lesser mealworms as safe for human consumption. Aside from being an ingredient, A. diaperinus will also be used as a food supplement.

The new regulations regarding A. domesticus and A. diaperinus will take effect by the end of January. Food containing these insect products, however, will require appropriate labels. Some researchers believe these food items could cause reactions in consumers allergic to mollusks, crustaceans and dust mites.

Insect consumption aligns with globalist WEF’s goal

The two insect preparations will join the list of insect foods approved by the EC – including the larvae of the yellow mealworm beetle (Tenebrio molitor) and dried migratory locust (Locusta migratoria) powder. Moreover, eight other insect products are still being evaluated by the commission.

According to the EC’s website, “the consumption of insects … contributes positively to the environment, to health and [to] livelihoods.” It noted that insects “are a highly nutritious and healthy food source with high fat, protein, vitamin, fiber and mineral content. Therefore, they are an alternative protein source facilitating the shift towards healthy and sustainable diets.”

The commission’s espousal of insects as food mirrors that of the World Economic Forum (WEF). The globalist group under the leadership of its founder Klaus Schwab has been pushing for the consumption of insects instead of meat which, it alleges, is “bad for the climate.” (Related: UN, WEF push for insect meat consumption amid massive attack on global food supply.)

A July 2021 article on the WEF’s website touted the supposed benefits of insects over conventional protein sources, outlining several reasons why.

First, it argued that insects require “fewer resources than conventional breeding.” The piece continued: “Studies suggest that for the same amount of protein produced, insects – mealworms in particular – require much less land than other sources of animal proteins. A study on crickets suggests they are twice as efficient in converting feed to meat as chicken, at least four times more efficient than pigs and 12 times more efficient than cattle.”

It also pointed out that raising insects for human consumption is “more sustainable,” arguing that “insect rearing is less expensive than conventional farming in terms of CO2, water, surface area and raw materials.”

Watch this video warning against the consumption of crickets due to the presence of parasites inside them.



This video is from the YAHZWILL YAHUDAH channel on Brighteon.com.

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Sources include:

StrangeSounds.org

OliveOilTimes.com

WEForum.org

Brighteon.com

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