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『友人にオススメされた小柴漁港に穴子を食べに行った話』

食べることに関しては貪欲な方だと思う。

コレ美味しい!とか、このお店いいよ!とオススメされたら、"行きたい店リスト"にメモっておいて、暇を見つけて訪れるのが楽しみの一つ。

今回は、金沢八景の小柴漁港へ。
(GW前に行ったのですが色々あって今noteに書いてます)

すぐ隣の海の公園には何度も行ったことがあったが、漁港に来たのは初めて。

お目当ては、小柴の穴子。

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本日のおすすめの穴子丼一本盛をあえて避け、穴子は少し小さくなるが海老が入っている小柴丼をチョイス。

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穴子は十分大きくてフワフワでした!

ただ、一言だけ言うなら観光地価格(1,300円)だったということ。

腰越漁港の朝どれフライなら、
アジ、サバ、イワシ、サバコロッケ(2個)のフルコースで同じ1,300円だから。

そんなことをブツブツ考えながら一休み。

毎年潮干狩りで賑わう海の公園も、落ち着いたゆっくりな時間が流れてました。

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『A story about going to eat conger eel at the Koshiba fishing port recommended by a friend』


I think I am greedy when it comes to eating.

I make a note of "List of shops I want to go to" recommended this is delicious! Or, this shop is good!

I enjoy visiting those shops in my spare time.

This time, I went to Kanazawa Hakkei's Koshiba fishing port.

I've been to the marine park many times, but this is the first time I've come to a fishing port.

The aim is Koshiba's conger eel.

I dared to avoid today's recommended conger eel bowl, I chose the Koshiba bowl that the conger eel is a little small, but the shrimp is contain.

The conger eel was big enough and fluffy!

However, in a word, it was a tourist spot price (Koshiba bowl: 1,300 yen).

The fried fish caught in the morning at Koshigoe Fishing Port is also the same for 1,300 yen. A full course of horse mackerel, mackerel, sardines, and mackerel croquette (2 pieces).

I take a break while thinking about such things.

The marine park, which is crowded with clamming every year, also had a calm and slow time.










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