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『腰越漁港に朝どれフライを食べに行った話』

どうしてもどうしても食べたくて来てしまった。

初めて訪れた時は、臨時休業でお店が閉まってので、2回目のチャレンジでようやく念願の朝どれフライにご対面。

その日に採れた魚を揚げてくれます。だから水揚げの少ない日は無い魚もあるし、注文してから揚げるので少々待ちます。

でも、そんなの関係ねぇ〜、でも、そんなの関係ねぇ〜、はい、セレンディピティ!


見よ、この金色に輝く衣を。

上のやや細長いのがサバで、下の立派なのがアジ、左の海老フライみたいなのがイワシ。

アツアツ、、、

サクサク、、、

フワフワ、、、

美味くないわけないだろうし、食べてるロケーションが手助けしているが、


今まで食べたアジフライで1番美味い!

また来るね。


『Story of going to Koshigoe fishing port to eat fried fish in the morning』

I really wanted to eat it and came back again.

When I visited for the first time, the shop was closed due to a temporary closure, so I finally met the long-desired morning fried fish in the second challenge.

You can eat the fried fish caught the day. Therefore, there are some fish that are not landed on the day, and you will wait for a while as the fish will be fried after you order.

But I don't care about that, yes, It`s serendipity!

Behold, this golden fried fish

The slightly elongated one on the top is mackerel, the splendid one on the bottom is horse mackerel, and the one looking like fried shrimp on the left is sardine.

Hot ...

Crispy ...

Fluffy ...

It's not that it's not delicious, and the location where I'm eating helps,

That is the most delicious fried horse mackerel I have ever eaten!

I'll be back.






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