見出し画像

クロアチアのツナディップ/Tuna Fish Pate Croatian Style

さっすがに、これにはベゲタ入ってません!笑

クロアチアのツナディップ

 
材料

 *ツナ缶 大きいもの(6oz/170g)で汁気を切ったもの1缶

 *マスタード 小さじ1

 *紫のたまねぎ 小さいの1個、みじん切り

 *固ゆでゆで卵:2個、みじん切り

 *マヨネーズ:125g

 *ニンニク:2かけ、みじん切りか、ガーリックマッシャーでつぶしたもの

 *コショウ:少々

 *オリーブオイル:大さじ1

 *パプリカ:少々(飾り)


↑ を全てボールに入れて混ぜるだけで出来上がり。パプリカをパラパラと振りかけてアクセント。薄切りのフランスパン、クラッカーなどにのせて。
The International Women's Clubのレシピブックから。


Tuna Fish Pate Croatian Style


Ingredients

* Tuna cans 1 can of large (6oz / 170g) drained

* Mustard 1 teaspoon

* Purple onion, 1 (small one) chopped

* Hard boiled egg: 2  chopped

* Mayonnaise: 125g

* Garlic: 2 cloves. chopped or mashed with garlic masher

* Pepper: A little

* Olive oil: 1 tbsp

* Paprika: A little (decoration)


Just put all the ingredients in a bowl and mix. Sprinkle paprika and accent it. Eat with

画像1

sliced French bread, crackers, etc.

From the recipe book of The International Women's Club.



この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?