見出し画像

Tatlı Patatesin Faydaları Nelerdir? Tatlı (Kırmızı) Patates Yemek Hangi Hastalıkları Önler?

Patatesin Besin Varliklarindan Tatli Biri, Bazi Kanserlerin Iyi Onlenmesi, Enfeksiyonlara Karsi Daha Iyi Koruma, Iyi Gece Gorusu Ve Bilissel Gerilemeyi Yavaslatmak Icin Beta-Karoten (A Vitamininin Oncusu) Alimidir.
Ayrica Ette C Vitamini, Deride B6 Vitamini, Mineraller (Potasyum ... ) ve ESER Elementler.
Kan Sekerini Yukseltmek için (Yetenek) GI ONUn Ortalamasidir.
Antioksidan Icerigi çok Belirgindir, bu Nedenle Kardiyovaskuler Riski Azaltmaya ve Enflamatuar Sureclerle Savasmaya Katkida Bulunur. Antioksidanlarda Daha iyi bir Zenginlige Sahip Olan Yapraklaridir (Ancak Yenmezler). Daha Fazla et Renkli , daha fazla içerik olacak. Deri, etinden çok daha büyük bir rezervuardır. Beslenme prensiplerini en iyi şekil de korumak için cildi koruyun ve buharda pişirmeyi tercih edin.

Not: tatlı patates, protein alımı veya kalori alımı ile parlamaz.

Tatlı patates kalorileri Tatlı
patates pişiril diğinde 100 g başına yaklaşık 63 kalori alır, bu yüz den kendinizi şımartın!

https://www.begonya.com/tatli-patatesin-faydalari-nelerdir/

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?