見出し画像

クルディテと海岸からのサンシモンチーズケーキ

Ingredientes:

1 bolo redondo de pan Ceboliño Pemento picante Para o recheo: 1 queixo de San Simón da Costa ½ cunca de viño branco 1 cunca de queixo crema 1 cebola 1 allo porro 1 noz de manteiga 200 gr de lacón cocido 1 culleradiña de pementa Para pintar a miga e a tapa: 3 dentes de allo 1 manda de perexil AOVE Sal e pementa Para as crudités: 1 apio 1 cenoria 1 pemento vermello 1 pemento amarelo

(材料:丸いパン1杯チャイブ唐辛子詰め物用:1サンシモンダコスタチーズ½カップ白ワイン1カップクリームチーズ1タマネギ1ネギ1ナッツバター200グラム調理済みハム1ティースプーンペッパーパン粉と蓋を塗るには:3クローブニンニク1束のパセリAOVE塩とコショウクルディテの場合:1セロリ1ニンニク1赤唐辛子1黄ピーマン)

Elaboración:

Para encher un bolo de pan galego cun queixo de San Simón da Costa temos que abrir o bolo, retirarlle a miga e conservar a tapa. Nunha tixola rustrimos a cebola e o allo porro nun chisco de aceite de oliva e unha noz de manteiga, engadimos o lacón, o queixo crema, o viño branco e salpementamos. Incorporamos o San Simón da Costa e remexemos ata que se funda. Enchemos o bolo de pan co queixo, enfornamos unha hora a 180 graos. Retiramos o bolo, pintámolo con aceite de allo e perexil, e enfornamos xunto coa miga tamén pintada, 10 minutos máis a 230 graos. Empratamos cunhas crudités e listo para comer…!!!

(詳細:ガリシアのパンケーキにサンシモンダコスタチーズを入れるには、ケーキを開けてパン粉を取り除き、蓋をしたままにする必要があります。フライパンでタマネギとネギをオリーブオイルとバターのナッツで炒め、ハム、クリームチーズ、白ワインを加え、塩とコショウで味付けします。サンシモンダコスタを加え、溶けるまでかき混ぜます。パンケーキにチーズを入れ、180度で1時間焼きます。ケーキを取り出し、にんにくとパセリの油で塗り、同じく塗ったパン粉と一緒に230度でさらに10分焼きます。私たちはいくつかのクルディテを使用し、すぐに食べることができました…!!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Vilalba, a Daniel, da empresa Queixería Daniberto, quen nos falará do produto estrela de hoxe: o Queixo San Simón da Costa.

(本日、レポーターのラファ・デュランが、今日のスター製品であるサンシモンダコスタチーズについて語るQueixeríaDaniberto社からダニエルのビラルバを訪れます。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?