見出し画像

カブのグリーンケーキとポテトグラタン

Ingredientes:

2 botes de grelos 400 gr de punta da croca 1 chourizo 150 gr de entreteto en taco desalgado 4 patacas 2 ovos Noz moscada 1 noz de manteiga 200 ml de leite Sal Aove

(材料:カブグリーン2缶クロカチップ400グラムチョリソ150グラム脱塩タコスでエンターテインメント4個ジャガイモ2個卵ナツメグ1個ナッツバター200mlミルクオリーブソルト)

Elaboración:

Para montar o pastel de hoxe, precisamos cocer as patacas, escoalas, machucalas e facer o puré incorporando sal, pementa, manteiga, noz moscada e leite. Nunha tixola rustrimos o chourizo e o entreteto. Retiramos o exceso de graxa e incorporamos a carne, e despois de cocela dous minutos, incorporamos os grelos. Remexemos ben, montamos o pastel, gratinamos no forno ata que colla cor, empratamos e listo para comer…!!!

(詳細:今日のケーキを組み立てるには、ジャガイモを調理し、水気を切り、マッシュポテトにし、塩、コショウ、バター、ナツメグ、ミルクを混ぜてピューレを作る必要があります。フライパンで、チョリソとメインディッシュを炒めます。余分な脂肪を取り除き、肉を加え、2分間調理した後、カブの葉野菜を加えます。よくかき混ぜ、ケーキを組み立て、オーブンでグラタンを色がつくまで組み立て、使用してすぐに食べられるようにします…!!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en O Rosal, Pontevedra, a Antón Fonseca, o vicepresidente de A Rosaleira, quen nos falará do produto estrela de hoxe: os grelos.

(本日、私たちのレポーターであるラファ・デュランが、ポンテベドラのオ・ロサル、ロザレイラの副社長であるアントン・フォンセカを訪問し、今日の主力製品であるカブの葉野菜について話します。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?