見出し画像

カボチャのチャツネとビーフカレ

Ingredientes:

1 anaco de lombo de tenreira con ósos · Chutney de cabaza · 4 patacas · 1 anaco de apio · 3 chalotas · 1 allo porro · 2 cenorias · 2 tomates . Tomiño, ourego, romeu e pementa en gran · ½ cunca de brandy · ½ litro de viño branco · Caldo de carne · Sal · Manteiga · Perexil . Aceite de oliva

(材料:子牛の骨付きロース肉1個・カボチャのチャツネ・ジャガイモ4個・セロリ1個・エシャロット3個・ネギ1個・にんじん2個・トマト2個 タイム、オレガノ、ローズマリー、ペッパーコーン・ブランデー½カップ・白ワイン½リットル・肉汁・塩・バター・パセリ。オリーブオイル)

Elaboración:

Para gozar dun chutney de cabaza, válenos como desculpa marcar un carré de tenreira galega en aceite de oliva. Reservámolo, e nese aceite rustrimos as verduras, incorporamos as especias, o coñac, o viño e o caldo de carne. Metemos ao forno unha hora e 45 minutos. Envolvemos as patacas cun chisco de sal en papel de aluminio, e cando ao carré lle falten 45 minutos, metemos as patacas na reixa do forno. Empratamos a carne coas verduras. Cubrimos as patacas escachadas cun par de culleradas de chutney de cabaza, e listo para comer…!!!

(詳細:カボチャのチャツネを楽しむために、オリーブオイルでガリシア産牛肉の正方形をマークすることは言い訳です。私たちはそれを予約し、その油に野菜を炒め、スパイス、コニャック、ワイン、肉汁を加えます。オーブンに1時間45分入れました。じゃがいもをホイルでつまみの塩で包み、カレが残り45分になったら、じゃがいもをオーブンラックに入れます。肉と野菜をご用意しております。皮をむいたジャガイモを大さじ2杯のカボチャチャツネで覆い、すぐに食べられます…!!!)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?