見出し画像

子牛肉とチョリソ玉ねぎのリガトーニ

Ingredientes:

300 gr de pasta rigatoni 300 gr de tenreira Ceboliño Queixo curado PARA A SALSA DE CHOURIZO CEBOLEIRO: 2 chourizos ceboleiros 1 cebola 1 dente de allo 1 cunca de viño branco 2 tomates pelados e sen sementes Sal e pementa AOVE

(材料:リガトーニパスタ300グラムビーフチャイブ硬化チーズチョリソソースオニオン用:チョリソオニオン1個タマネギ1個ニンニク1個白ワイン1カップ皮をむいた種のないトマト塩とコショウAOVE)

Elaboración:

Para esta receita de chourizo ceboleiro, precisamos marcar ben a carne. Retiramos e reservamos. Na mesma tarteira rustrimos unha cebola moi picada, a carne do chourizo e un allo. Pasados uns minutos, engadimos dous tomates moi picados, unha cunca de viño branco e unha cunca de caldo de polo. Deixamos reducir ata formar a salsa. Nunha pota con auga salgada, cocemos a pasta. Incorporámola á tarteira da salsa, empratamos e listo para comer...!!!

(詳細:このタマネギのチョリソレシピでは、肉によく印を付ける必要があります。撤回して予約しました。同じ鍋で、細かく刻んだ玉ねぎ、チョリソ肉、にんにくを炒めます。数分後、私たちは2つの非常に刻んだトマト、白ワイン1杯とチキンブロス1杯を追加しました。ソースができるまで減らしましょう。塩水を入れた鍋でパスタを調理します。私たちはそれを鍋に加え、それを使ってすぐに食べることができます... !!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Salcedo, á empresa Carnicas El Maño, onde nos falarán do produto estrela de hoxe: o chourizo ceboleiro.

(本日、レポーターのラファ・デュランがサルセドのカルニカス・エル・マニョ社を訪問し、今日の主力製品であるチョリソ・セボレイロについてお話します。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?