見出し画像

有機ミルクとカスタードプディングのチーズフラン

Ingredientes:

1⁄2 l de leite ecolóxica 300 ml de nata 150 gr de azucre 6 ovos 200 gr de queixo crema 300 gr de marmelo 1⁄2 copa de brandy 1 anaco de manteiga Froitos vermellos

(材料:有機ミルク1/2リットルクリーム300ml砂糖150グラム卵6個クリームチーズ200グラムマルメロ300グラムブランデー1/2カップバター1個赤い果実)

Elaboración:

Hoxe, tocou facer un flan de queixo con leite ecolóxico e crema de marmelo. Nun cazo poñemos o marmelo, a manteiga e o brandy. Remexemos a lume medio ata formar unha crema. Noutro cazo, facemos o caramelo cunha cunca de azucre e unhas pingas de auga. Seguidamente, mestuamos os ovos co azucre, engadimos o queixo, a nata e o leite, e remexemos ata integrar todo moi ben. No fondo dun molde poñemos o caramelo, incorporamos a mestura, e enfornamos durante unha hora a baño maría a 180o. Deixamos arrefriar e empratamos cun fondo de marmelo, sirope de amorodo, e listo para comer...!!!

(詳細:今日は、オーガニックミルクとカスタードプディングクリームでチーズフランを作る時が来ました。鍋にマルメロ、バター、ブランデーを入れます。中火でかき混ぜてクリームを作ります。別の鍋で、砂糖1カップと数滴の水でキャラメルを作ります。次に、卵と砂糖を混ぜ合わせ、チーズ、クリーム、ミルクを加え、よく混ざるまでかき混ぜます。鍋の底にキャラメルを入れ、混合物を加え、180°の水浴で1時間焼きます。冷やして、マルメロの背景、イチゴのシロップを添えて、すぐに食べましょう... !!!)

Hoxe, o noso reporteiro recadeiro Rafa Durán visitará en Alba (Palas), a Luis, da empresa de Arqueixal quen nos falará do produto estrela de hoxe: o leite ecolóxico.

(本日、私たちのレポーター、ラファ・デュランが、今日の主力製品である有機ミルクについて語る、Arqueixal社のルイスのアルバ(パラス)を訪れます。)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?