見出し画像

レドンデライカと黒米

Ingredientes:

1 kg de chocos de Redondela 6 cigalas 300 gr de arroz bomba ou redondo 1 cebola cortada á brunoise 1⁄2 pemento vermello á brunoise 1⁄2 pemento verde á brunoise 1⁄2 cunca de tomate concentrado 1 cunca de tomate triturado 1 cullerada de mestura de allo e perexil moi picado 1 cunca de chícharos AOVE A tinta dos chocos PARA O CALDO: 3 cabezas de cigalas 1 anaco de pescada 1 nécora pequena 1⁄2 copa de brandy 1 copa de viño albariño 1 folla de loureiro Azafrán en po Sal e pementa Auga

(材料:レドンデラカトルフィッシュ1kgクレイフィッシュ300gr爆弾または丸いご飯1玉ねぎをみじん切りにカット1/2赤唐辛子をみじん切りに1/2ピーマンをみじん切りに1/2カップ濃縮トマト1カップ砕いたトマト1大さじ細かく刻んだニンニクと大さじ1の混合物パセリ1カップAOVEエンドウ豆のカトルフィッシュインク:3頭のクレイフィッシュ1個のヘイク1個の小さなネコラ1/2杯のブランデー1杯のアルバリニョワイン1杯のベイリーフサフランパウダー塩とピーマン)

Elaboración:

Para desfrutar dun arroz negro con chocos de Redondela precisamos facer un bo caldo. Para elo, rustrimos un anaco de pescada, cabezas de cigala, recortes dos chocos, unha folla de loureiro e azafrán en po. Flamexamos con coñac, incorporamos o viño branco, remexemos ben e engadi- mos dous litros de auga. Deixamos cociñar 20 minutos. Nunha paella rustrimos as verduras e o choco. Incorporamos o allo co perexil, o tomate concentrado e triturado, as bolsas de tinta e o arroz. Rustrimos un par de minutos, engadimos o caldo e deixamos cocer 18 minutos. Cortamos en anacos a cigala, aliñámola con aceite, sal e pementa, colocándoas por enriba do arroz. Deixamos repousar coa tapa 5 minutos. Empratamos e listo para comer...!!!

(詳細:レドンデライカと一緒に黒米を楽しむには、おいしいスープを作る必要があります。これを行うために、メルルーサ、ザリガニの頭、イカの切り抜き、月桂樹の葉、サフランの粉をローストしました。コニャックで火をつけ、白ワインを加え、よくかき混ぜ、2リットルの水を加えます。20分調理しましょう。フライパンで野菜とイカを炒めます。にんにくにパセリ、トマトの濃縮・つぶし、インク袋、ご飯を入れました。数分間炒め、スープを加え、18分間調理します。ザリガニを細かく切り、油、塩、こしょうで裏打ちし、ご飯の上にのせます。蓋をして5分間放置します。私たちはそれを使って食べる準備ができました... !!!)

この記事が気に入ったらサポートをしてみませんか?