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Golden char siu chicken breast 黄金鳥胸チャーシュー

Golden char siu chicken breast is super easy to cook. we can cook only using a microwave.

黄金チャーシュー鶏むね肉はとても簡単。 電子レンジだけで作れます。

Chicken breast

1: Make an incision in the thickest part of the chicken breast to facilitate heat transfer.

1:鶏むね肉の一番厚い部分に切り込みを入れ、熱が伝わりやすいようにします。

Make an incision.

2: Make more cuts to the left and right from the incision you made earlier.

2: 先ほどの切り口からさらに左右に切り込みを入れます。

Make more cuts to the left and right like this.

3: Put the chicken on a heat resistant container and add 3 and a half tablespoons of BBQ sauce.

3:耐熱容器に鶏肉を入れ、BBQソース大さじ3半を加えます。

Yakiniku sauce smells good.

4: After thoroughly rubbing the chicken with the sauce, cover it with plastic wrap and leave it for 15 minutes at room temperature.

4: タレをチキンに良く揉み込んだ後、サランラップをして、常温で15分放置します。

The flavor of the sauce will permeate.

5: Microwave it at 600W for 3 minutes.

5: 電子レンジで600W、3分間加熱します。

6: Flip it over and microwave for additional 1 and a half to 2 minutes.

6: ひっくり返して、さらに1分半から2分、電子レンジで温めます。

7: Remove it to a cutting board, cut into bite-sized pieces. At this time, check if it is cooked through, and if it is not enough, heat it again in the microwave.

7: まな板の上に取り出し、食べやすい大きさに切ります。この時、火が通っているか確認して、通っていない場合は、再度電子レンジで加熱します。

8: Place it on a plate and it’s done!

8: お皿に盛り付けて完成です

Looks yummy.

Thank you for reading,
David

読んでくれてありがとう。
ディビッド

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