Dan Brewer
Lægemiddel Til Behandling Af For Tidlig Sædafgang
見出し画像

Lægemiddel Til Behandling Af For Tidlig Sædafgang

Dan Brewer

Mangfoldigheden blandt mænd afspejles i de teknikker, de anvender for at holde deres partnere glade for dem. Vi har ingen problemer med at elske vores store organ, primært kropsligt. Du kan sige, det er vores mest ydmyge våben, hvis du spørger mig. Men trist at sige, vær ikke en kriger. Det skyldes faktisk den udbredte natur, at stjerner kan ses med rette. Vi og andre tænker, måske bare, men faktum er, at flere skud på denne ene dag generelt er et tegn på velvillige. Faktisk fører løfter samme dag til store nætter. Nu hvis du virkelig er på vej til at være en tapper helt, spekulerede du på, om din partner ønsker, at dette fra dig skal være den sande historie, eller hvorfor du ikke var i stand til for længe siden at tilfredsstille hende. Jeg har brug for, at du ved, at hun holder af dig. Du vil træde op ved at tage fat i hendes hånd og fortælle hende faktisk, men ikke det, kun det. Det har faktisk intet at gøre med det, der tales bag på personen. Mens du er enig med mig, skal du indrømme det, og du vil være en reel problemer i sengen.

画像1

Der er MANGE ting, vi som mænd som dig gerne vil lære efter, hvilke omstændigheder der giver dig mulighed for at besvare spørgsmålet. Ret? Lad os dykke dybt her. Du er muligvis ikke en professionel alene, men du kan være velinformeret og rådes til, at det ofte i nyere tid er, at mænd ty til seksuel praksis. Problemet er, at det kun er en kortsigtet løsning med en meget langsigtet løsning, som de ikke synes at gå længe, ​​før de mangler fra deres forhold. Din bekymring for denne situation er forståelig og ret forståelig: du tror måske, at kvinder er hurtige til at acceptere mænd med alvorlige problemer som for tidlig sædafgang. I dette tilfælde er de forelsket i dig. Derfor vil de ikke tilbyde kærlighed til dig, som de ikke kan. Vær ærlig og fortæl din partner, da det virkelig er en indikation af, at du er villig til at gøre en indsats, vil du bevise en lille kendsgerning om dig selv.

Først og fremmest, indrøm for dig selv at have problemer med for tidlig sædafgang, så det bliver virkelig nemt for dig. Så vil du føle dig meget bedre, når du får dine følelser til at analysere. Angst, stress, gør tingene virkelig glatte over, du kan ikke vente, indtil det er blevet opdaget, at problemet ikke kun er en sund flugt, men det har gjort dit forhold meget misundelsesværdigt. Det siges også, at du vil have en stor tilfredshed, hvis du accepterer din tilstand, men det er din partner ved at godkende dig med hendes mening, da du foretrækker ikke at være den generthed, som mænd normalt taler om. Jeg er sikker på, at din partner ville være mere end villig til at dele denne glade del med sin partner i det faktum, at du faktisk har overvundet tidspunktet for for tidlig sædafgang. Ifølge hendes mening måske noget som det faktum, at manden kan vare længere og har tilfredshed med sin mand. Så du afskediges som et seksuelt rovdyr ikke længere! Så det er svaret ærligt, jeg vedder på, at det løser dilemmaet fuldstændigt! Der er mange ting, du kan gøre ved at tale med din partner og derefter gå ud og finde en måde at blive ærlig på! For du kan se, at sjov med alle uden din partner bruges seriøst til at lade os gennemføre meget vigtig interaktion. Symptomer generer oftere og oftere - dette er en grund til at konsultere en specialis. Så tal med supportsystemerne først, Flere oplysninger om den artikel, du vil læse.

この記事が気に入ったら、サポートをしてみませんか?
気軽にクリエイターの支援と、記事のオススメができます!
Dan Brewer