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MENU à la carte 単品メニュー


Chawanmushi Steamed Savoury Egg Custard (seafood)  海鮮茶碗蒸し ¥350

Finely-striated buccinm steamed with Japanese sake           白バイ貝の酒蒸し ¥540

Boiled Today's fish 本日の魚のあら煮 ¥760

Boiled tilefish 萩のアマダイ煮つけ ¥1300

Fried octopus タコのから揚げ ¥650

Fried Finely-striated buccinm バイ貝のから揚げ ¥550

Fried from pufferfish ふぐのから揚げ ¥960

Fried shrimp 幻の海老 オニ海老とシマ海老のから揚げ ¥1000

Fried chicken ¥760

Fried today's fish とりのから揚げ ¥860

Tempura platter of local fish and vegetables               萩の魚と萩の野菜の天ぷら盛り合わせ ¥1300

Seafood chazuke (boiled rice and raw fish with tea)            海鮮茶漬け(本日の魚)¥580

Pufferfish chazuke (boiled rice and pufferfish with tea) ふぐ茶づけ ¥580

Boiled rice with Finely-striated buccinm mixed in advance         バイ貝の炊き込みご飯 ¥280

Rice ball with wakame seaweed わかめむすび1個 ¥200

Rice ball with tempura finely-striated buccinm             【名物】バイ貝の天むすび1個¥250

Today's seafood soup 本日の海鮮汁 ¥380

Miso soup みそ汁 ¥160

Meat udon noodles 肉うどん ¥540

Tempura meat udon noodles 肉天うどん ¥700

Tempura finely-striated buccinm udon noodles            【名物】バイ天 天ぷらうどん ¥850

Japanese omelet 【一押し】のりたま(昭和の料亭の卵焼き) ¥700

Soft cream ソフトクリーム ¥350

Today's seafood salad 本日の海鮮サラダ ¥840

Finely-striated buccinm Caipaccio バイ貝のカルパッチョ ¥940

Grilled squid イカ焼き1本 ¥270

Grilled finely-striated buccinm バイ貝の串焼き1本 ¥280

Sashimi platter お刺身盛り合わせ(漁師並盛り) ¥1620~

Special sashimi platter お刺身盛り合わせ(漁師特盛り) ¥1940~

Today's sashimi 本日の刺身 ¥1000~

Finely-striated buccinm sashimi バイ貝の刺身 ¥860~

Turban shell sashimi サザエ刺し ¥860

Squid sashimi 萩イカ刺し ¥2160~

Raw Sea urchin ウニ刺し ¥3300~

Pufferfish sashimi 越ケ浜ふぐ刺し(真ふぐ) ¥2160~

Shrimp sashimi 幻の海老 オニ海老シマ海老の刺身 ¥2160~

3 Grilled turban shell さざえつぼ焼き 3個 ¥540

3 Grilled finely-striated buccinm バイ貝のつぼ焼き 3個 ¥500

Grilled lightly-dried squid イカの一夜干し焼き ¥860

Grilled tilefish 萩のアマダイ塩焼き ¥1300






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